23948sdkhjf

Visualisering av hele den tilkoblede produksjonen med AMADA V-FACTORY

| Medlemsnyhet | Bedrift Amada Norway AS

AMADA har lansert sitt V-factory-system, som er ledende innen sin klasse, og som leverer sanntidsdata fra AMADA-maskiner med AMNC-styring, når som helst og hvor som helst, ved bruk av alle enheter med internettforbindelse.

AMADA har lansert sitt V-factory-system, som er ledende innen sin klasse, og som leverer sanntidsdata fra AMADA-maskiner med AMNC-styring, når som helst og hvor som helst, ved bruk av alle enheter med internettforbindelse. Parametre som overvåkes, strekker seg fra gjeldende maskinstatus og arbeidsvolum, via materialbruk, til energiforbruk og driftsanalyse, og gir i hovedsak et øyeblikksbilde av hele det tilkoblede produksjonsmiljøet.

Privilegert tilgang til sanntidsdata er i dag en forutsetning innen mange bransjer, som ønsker å styre produksjonen og sjekke tilgjengeligheten til maskiner. AMADAs V-factory er utformet for å støtte dette behovet i et omfattende, men likevel brukervennlig, format. Systemet omfatter en koblingsboks og programvare, denne progamvaren gir brukere tilgang til en dedikert nettside som heter My V-factory, som er kompatibel med alle PCer, nettbrett og smarttelefoner (Android og iOS).

Praktisk tilgang til denne nettbaserte plattformen sikrer at AMADA-kunder kan sjekke maskinstatus i sanntid, det vil si om maskinen kjører, blir satt opp, er i standbymodus, avventer respons på alarm eller er inaktiv? Slik funksjonalitet er ideell for bedriftseiere og produksjonsledere som er fjernt fra fabrikkgulvet, eller de som blir kalt ut på oppdrag, samt selskaper som kjører ubemannede skift. Operatører tjener også på rask og enkelt tilgang til data.

En mengde informasjon er tilgjengelig, inkludert en fullstendig historie over alle programmer og detaljerte data om deler og maskinens ytelse. For eksempel kan V-factory indikere at 60 timer blir brukt til å vente på materialer siste måned, og framhever dermed et tydelig problem som må løses.

Systemet gir sammenligninger mellom driftstid, alarmtid, oppsettstid og standbytid, og tilbyr et utmerket verktøy for produksjonsanalyserapporter. For eksempel kan laserskjærekostnader også bestemmes for materiale, hjelpegass og energiforbruk, mens det for kantpresser er mulig å samle data om de mest brukte verktøyene og antall treff (slag).

En annen funksjon er tilgjengeligheten av maskindiagnostiske data, som fører til tidlig problemidentifikasjon og redusert nedetid. Informasjon om daglig maskinvedlikehold blir også innhentet.

“Data endrer verden”, fastslår Ricardo Gaudêncio, Senior Engineer ved AMADA UK. “Det er vårt ansvar som maskinprodusent å tilby kundene kraften og potensialet til dataanalyse, slik at de kan utvide virksomheten og forbedre maskinens tilgjengelighet og produksjonsresultatene.”

I tillegg til å støtte nye maskiner, er den intuitive V-factory egnet for bruk med alle eksisterende AMADA-maskinverktøy med AMNC-styring. En standard installasjon vil kun ta noen timer å sette opp, og det er ikke behov for noen pauser i produksjonen.

Til syvende og sist gjør lanseringen av V-factory fra AMADA det enkelt å sjekke gjeldende maskinstatus, uavhengig av beliggenhet. Dessuten kan man lett forstå produksjonstrender og maskintilgjengelighet ved å bruke klart definerte sammenligninger i grafisk format. I en tid når maskiner forventes å gå 24/7, hjelper V-factory å sikre at denne tiden utnyttes maksimalt.

Proteus Industrial Switchgear som nylig har installert den nyeste AMADA-fiberlaser, opplever allerede fordelene med V-factory. CNC-programmer Andy Roberts kommenterte; “Vi opplever systemet V-factory som veldig enkelt å bruke, det viser hvor effektivt vi utnytter maskinen og som en ny bruker av fiberlaser, kan vi se hvor vi kan forbedre den effektiviteten.  Driftsresultatene viser hvor lenge maskinen har kjørt hvert skift, og alarmsiden hjelper oss med å eliminere maskinstanser.” 

Besøk oss på vårt Scandinavian OPEN HOUSE, den 9. til 11. oktober 2019 og lær om neste generasjon med fiberlaser. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Amada Norway AS

Myrveien 12
1430 Ås
Norge
Amada Norway AS

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.063