23948sdkhjf

Nyhet! CombiMaster-serien

| Medlemsnyhet | Bedrift Staubo Elektro Maskin AS

Markedsledende ytelse til en enestående pris. Mastervolt lanserer en ny, spennende og svært konkurransedyktig serie av kombinerte batteriladere og vekselrettere - CombiMaster-serien.

Serien vil erstatte dagens Mass Combi-serie, og komplementere Mass Combi Ultra/Pro-serien.

Designet med brukeren i tankene og ved hjelp av den mest moderne teknologien tilgjengelig på markedet, handler Mastervolt CombiMaster batterilader/vekselretter alt om brukervennlighet og pålitelighet. Men ikke la det vennlige utseendet lure deg: kraftpluggen CombiMaster forsyner enkelt til og med de tyngste og mest følsomme belastninger!

Mastervolt CombiMaster leverer ren sinus 230V-spenning og multikjemi-batterilading. Spenningsdropp hører fortiden til på grunn av et automatisk AC overgangssystem som bytter mellom generator/landstrøm og vekselretterutgangen, og sørger for konstant strømforsyning ombord.

Med både 12V-, og 24V-modeller leverer Mastervolt CombiMaster-serie enestående ytelse og verdi for pengene. Som vanlig fra Mastervolt er CombiMaster utstyrt med MasterBus-, CZone-, og NMEA2000-kommunikasjon, som åpner opp et bredt spekter av overvåking- og integrasjonsmuligheter. Se for deg å kunne ha oversikt over båtens strømforsyning direkte i kartplotteren din.

Les mer om CombiMaster-serien på Staubo Elektro Maskin.


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Staubo Elektro Maskin AS

Bjørnerudveien 12C
1266 Oslo
Norge

Send til en kollega

0.063