23948sdkhjf
Del siden

Celltech AS

Staubo Elektro-Maskin AS og PowerNor AS har fusjonert for å danne Celltech AS, og er nå en ledende aktør innen batteri- og UPS Systemer i Norge. Dette sterke samarbeidet gir en rekke fordeler for våre kunder.

STERKERE SAMMEN
Med Staubo Elektro-Maskins 64-år lange arv av fremragende arbeid og PowerNors erfaring helt tilbake til 2003, gir Celltech AS en enestående bransjekunnskap for hvert prosjekt. Denne fusjonen betyr at vi er bedre rustet enn noen gang til å møte dine behov for høykvalitetsbatterier og UPS-systemer, og sikrer uavbrutt pålitelighet for dine kritiske behov.

FORBEDRINGER I ALLE LEDD
Vi har nå vokst til et solid lag på 15 dyktige personer med kontorer i Oslo og Skjetten, et velutstyrt lager i Oslo, og et toppmoderne UPS-laboratorium. Våre utvidede kapasiteter gjør at vi kan tilby skreddersydde løsninger som nøyaktig passer dine krav. Vi fremmer en kultur for kunnskapsdeling som oppmuntrer til innovasjon. Dette betyr at du kan stole på at dine løsninger alltid vil være i samsvar med både tidens krav og deres ønsker. Vi forplikter oss til å ligge i forkant og stadig forbedre våre prosesser for å betjene våre kunder bedre.
 
EN DEL AV CELLTECH GROUP
Celltech AS er en del av Celltech Group, en fremtredende europeisk leverandør av batteri- og strømløsninger. Med tilgang til felles ressurser, banebrytende forskning og utvikling, produksjonsanlegg og sterke leverandørforhold, er Celltech Group ledende i å betjene et bredt spekter av bransjer.

BÆREKRAFT
Celltech AS er forpliktet til en bærekraftig fremtid. Vi er dedikert til prinsippene om en sirkulær økonomi gjennom vår Celltech Lifecycle-tilnærming. Denne tilnærmingen sikrer at våre løsninger har minimal miljøpåvirkning og overholder bransjestandarder og sertifiseringer.

Celltech AS
Bjørnerudveien 12C
1266 Oslo
Norge

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Last opp flere

Bedriftsportefølge

Last opp flere

Send til en kollega

0.031