23948sdkhjf

Vi stiller ut på Aqua Nor 2019 - Oppdag spennende vakuumløsninger for akvakulturnæringen

| Medlemsnyhet | Bedrift Busch Vakuumteknikk AS

Trondheim, Norge, 01.08.19. På Aqua Nor 2019 presenterer vi våre vakuumløsninger tilpasset flere ulike applikasjoner innen akvakulturnæringen.

På messen vil vi presentere vår Tyr Rotasjonsblåser som er et av våre viktigste produkter innen akvakulturnæringen. Tyr Rotasjonsblåser finnes både som vakuumgenerator og overtrykksgenerator. Den leveres i seks forskjellige størrelser og kan hver for seg justeres for ethvert bruksområde ved å velge drivverk og variabel hastighet. Avhengig av versjon reduserer det nyskapende konseptet for støyisolasjon støynivået med 4 til 5 dB(A) sammenlignet med tilsvarende kompressorer. Et akustisk kabinett gjør at støynivået kan reduseres med ytterligere 15 til 20 dB(A). Takket være dens robuste utforming og unike fleksibilitet kan Tyr Rotasjonsblåser benyttes i bredt spekter applikasjoner.

Et av høydepuntene vil være vår demo av et transportsystem for dødfisk. Med transportsystemet designet av oss legges den døde fisken over i en trakt installert i umiddelbar nærhet til selve tanken, og ved hjelp av vakuum trekkes den ned gjennom et rør og videre inn i en oppsamlingstank. Derfra slippes den ned i en kverntank hvor den blir blandet med maursyre, før den kan fraktes bort for videreforedling.

Vil du vite mer? Besøk oss på Aqua Nor 2019!

Når: 20-23. august 2019
Hvor: Trondheim, Norge, Hall: E, Stand nr.: 425
Nettsted: www.aqua-nor.no

Medlemsnyhet

Bedrift
Busch Vakuumteknikk AS

Holterkollveien 3
1448 Drøbak
Norge
Busch Vakuumteknikk AS

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.084