23948sdkhjf

Verdensledende verktøyprodusent utnevner Lesjöforsbolaget som leverandør av året 2018

| Medlemsnyhet | Bedrift Lesjøfors AS

Ved en seremoni den 4. juni mottok Velleuer den prestisjefylte prisen til årets leverandør av verdensledende kraftverktøysproducent Stihl.

Velleuer belønnes for eksepsjonelle leveranser med hensyn til kvalitet, teknologi, innovasjon, service og prisnivå.

Stihl-konsernet utvikler, produserer og distribuerer motorverktøy til profesjonelt skogbruk / landbruk, hagearbeid, konstruksjon og privatmarkedet. Selskapet er basert i Waiblingen nær Stuttgart og har 17122 ansatte over hele verden. I 2018 oppnådde selskapet et salgsvolum på 3,78 milliarder euro.

Verdifulle underleverandører belønnes
En meget æret administrerende direktør i Velleuer mottok den ærverdige prisen ved en seremoni i Waiblingen i Sør-Tyskland 4. juni. Prisen ble overlevert av Bertram Kandziora, styreleder og ansvarlig for produksjon og materialer i konsernet. Han kommenterer prisen:
- Å være i stand til å stole på hverandre er det som preger et godt partnerskap. Vårt partnerskap er ikke bare preget av pålitelighet og pålitelighet, men tilbyr også enestående kvalitet, gunstig prisnivå, fleksibilitet, service og nyskapende styrke, og har gjort det i mange år.

Den fjerde gangen Velleuer mottar prisen
Velleuer kjernevirksomhet er produksjon av både stansede / bøyde deler og ledningsdeler som kompresjonsfjærer, spenningsfjærer og roterende fjærer. Selskapet har over 100 ansatte og er basert i Velbert, nær Düsseldorf. Alle produkter er av høyeste kvalitet og lever opp til bransjens kvalitets- og miljøstandarder. Velleuer har i mange produsert bøyd og stanset detaljer til Stihl.
- Vi er veldig fornøyd med denne gode anerkjennelsen fra et fremtredende selskap som Stihl. Dette er fjerde gang vi mottar prisen, og vi er stolte over å kunne bidra til høy kvalitet og verdensberømte produkter fra et verdensledende selskap, sier Frank Jahn, administrerende direktør i Velleuer.

Les mer om Lesjøfors her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Lesjøfors AS

Professor Birkelandsvei 24 A
1081 OSLO
Norge
Lesjøfors AS

Send til en kollega

0.1