23948sdkhjf
Del siden

Lesjøfors AS

Lesjøfors er Nordens eldste produsent av fjærer og stansede detaljer. Produksjonen foregår etter kundespesifiserte tegninger på 28 egne fabrikker i Sverige, Danmark, Finland, Latvia, Tyskland, Slovakia, Holland, England, Kina, Mexico, Singapore, Thailand, Malaysia og USA.

I dag er Lesjøfors en av Europas ledende leverandør av industrifjærer, tråd- og stansede detaljer innen bransjene:

- offshore
- marine
- mekanikk
- automotive
- telekom
- elektronikk
- elektro.

Lesjøfors produserer på egne fabrikker gassfjærer, spiralfjærer, strekkfjærer, tallerkenfjærer, trykkfjærer, bladfjærer samt stansede detaljer.

Hovedtyngden av det Lesjøfors produserer er kundespesifiserte fjærer som blir benyttet i nær sagt alle tekniske produkter som blir produsert i Norge. De største kundegruppene i Norge er innen elektro, offshore, marine, mekatronikk samt produserende industribedrifter.

Vi er en ledende produsent av fjærer og stansede detaljer med internasjonalt kjente kunder. I Norge ble vi etablert i 1994 og er lokalisert i Alna Industripark, Oslo Nord. Her har vi etablert et stort lager med nesten 5.000 ulike artikkel numre med standardfjærer som innebærer kort leveringstid for deg som kunde.

Alle fabrikkene er spesialister innen sitt område og representerer en enorm bredde og bidrar til at Lesjøfors kan produsere fjærer med tråd diameter fra 0,03 mm og opp til 65 mm . Ved å utnytte de ulike fabrikkenes spesialitet innen utvikling og produksjon, kan Lesjøfors involvere seg i store og meget krevende prosjekter.

Lesjøfors AS
Professor Birkelandsvei 24 A
1081 OSLO
Norge
Org. nr.: NO968703439
6
Finn oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Last opp flere

Bedriftsportefølge

Last opp flere

Send til en kollega

0.047