23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Nytt ansikt hos iTec

Det dukker stadig opp nye fjes hos iTec, noe som er veldig hyggelig. Thomas Bjerkholt er iTecs nye Salg- og Servicekoordinator.

Thomas skal ha sin arbeidsplass på iTecs hovedkontor i Larvik, men vil også ha betydelig kundekontakt over hele landet.

Før han ble hentet til iTec hadde han sin arbeidshverdag hos Felleskjøpet (FK) i Larvik, hvor han var ansatt i 7 år som Verkstedleder. Thomas var her ansvarlig for verksted, delelager og ettermarked, med tilhørende personal- og budsjettansvar, og generell daglig drift. Før FK tilbrakte han 8 år i Cargo Tek Norways lokalavdeling i Larvik for Vestfold, Telemark og Buskerud, som Formann og Servicetekniker.

Han har trivdes godt i sin stilling hos Felleskjøpet. Å bytte beite, fra Felleskjøpet til iTec, var derfor en avgjørelse Thomas brukte god tid på.

- Jeg kjente ikke noe særlig til iTec fra før, annet enn at jeg visste at det var en bedrift i Larvik som drev med skjæreutstyr. Det jeg visste om selskapet var fra iTecs Arild Wangsmo, Salgssjef Maskiner, som jeg har møtt med jevne mellomrom gjennom vår felles bilinteresse, sier Thomas.

Thomas var egentlig ikke på utkikk etter ny jobb, men da Ove Haugen, Daglig leder hos iTec, tok kontakt første gangen var det han sa spennende nok for Thomas til at det ble avtalt å møtes for en uformell prat.

- Jeg ønsket selvsagt å ta et godt og veloverveid valg. iTec fremstår som ryddig og stabilt, og jeg satt fort igjen med en trygghet. Kontinuiteten var viktig for meg – iTec har mange spennende planer, både hva angår leverandører, kunder og planlagte maskininstallasjoner, og ikke minst nytt kontor på Ringdalskogen. Det var summen av disse tingene som lokket!

Thomas ønsker å dra sin kompetanse og erfaringer fra sin tid som utreisetekniker og formann for flere teknikere inn i iTec, og etablere gode rutiner i den nyopprettede stillingen.

- Nøyaktig planlegging i en arbeidshverdag med høyt tempo er viktig. Presisjon er essensielt når man skal koordinere ordre og utførelse, sier Thomas.

Jeg ser frem til å komme i gang, og virkelig forstå hva stillingen går ut på, slik at jeg kan være til nytte for iTec. Ettersom dette er en helt ny stilling kreves det at vi bruker litt tid i felleskap på å forme den slik at mine arbeidsoppgaver blir mest mulig verdiskapende for alle interessenter. Det blir også veldig gøy å få lære mer om iTecs ulike maskinløsninger og produkter, og jeg ser frem til å få mer faglig tyngde.

- Koordinering av vår salgs- og serviceinnsats er vesentlig for presise leveranser. Vi har sett et økende behov for å få på plass denne stillingen nå som aktiviteten i iTec blir stadig større, og vet at Thomas er rett mann på rett plass, sier daglig leder Ove Haugen.

Hele iTec ønsker Thomas hjertelig velkommen!

For flere iTec nyheter, se HER!

 

 

 

 

 

iTec AS
Ringdalskogen 101
3270 LARVIK
Larvik
Norge
Org. nr.: NO918011625

Send til en kollega

0.031