23948sdkhjf

Nyhet! Flat DC-motorer fra Faulhaber

| Medlemsnyhet | Bedrift Staubo Elektro Maskin AS

I mange applikasjoner er motorens formfaktor avgjørende, og hvis det viser seg at det ikke er plass i lengderetningen må man benytte seg av rommet man har i bredden.

Flere og flere applikasjoner innen robotikk, proteser, laboratorieautomatisering, medisinsk utstyr, og luftfart krever et høyt dreiemoment i tillegg til et svært kompakt design i forhold til motorens lengde. Det er viktig å oppnå et tilfredsstillende dreiemoment for at sluttproduktet skal kunne yte optimalt. Ønsket dreiemoment  er noe som ikke bør reduseres på bakgrunn av mangel av plass for motorløsningen. I denne sammenhengen lansertes nylig den nye serien BXT børsteløse flat-motorer med ny banebrytende teknologi i det norske markedet.

Størrelse og dreiemoment

På bakgrunn av innovativ viklingsteknologi og optimalisering av design oppnår motorene et helt nytt nivå av ytelse. Motorene er svært kompakt og kommer i tre forskjellige størrelser med lengde på kun 14, 16, og 21 mm, og med diameter på 22, 32 og 42 mm. Ved direkte kontinuerlig drift yter motorene opptil 134 mNm og 100W effekt. 
Dette setter en ny standard for markedets flat-motorsegment.

Omgivelsene 

Kontinuerlig drift er som kjent det mest utfordrende og krevende driftsforholdet for en motor, da dette fører til at motoren avgir varme kontinuerlig, uten noe tid til avkjøling. 
Motorene leveres med digital hallsensor som standard.  BXT-serien tilbys også med en rekke forskjellig tilbehør som enkodere, bremser, elektronikk, og girhoder. Girhodet kan benyttes ved behov for enda høyere dreiemoment. 
Flat-motorene er designet for hastigheter opptil 10.000 omdreininger/minutt.

Som ved hele Faulhabers produktspekter kan det mekaniske og elektriske grensesnittet konfigureres til enhver applikasjon.


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Staubo Elektro Maskin AS

Bjørnerudveien 12C
1266 Oslo
Norge

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.062