23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Strekkstag og trykkstag fra Pretec AS

Pretec er den ledende leverandøren i Norge på strekkstagsystemer.

Strekkstagsystemer kan brukes til mange formål som f.eks vindavstivning, balkongoppheng, spennsystemer og bruer. Pretec kan levere stag i dimensjoner fra M12 til M160 i karbonstål og syrefast. Stag kan også leveres med et vidt spekter av overflatebehandlinger.

Pretec har idag 3 type systemer å velge mellom:

ASDO systemet, med sitt estetiske design, er egnet i flere sammenhenger som for eksempel for avstivning, oppheng og avlasting. Systemet leveres med europeisk teknisk godkjenning (ETA) og er et foretrukket system for arkitektoniske konstruksjoner og bruer.

PDS systemet har et bredt bruksfelt pga høye kapasitet og det kan leveres i dimensjonene M16 til M30 i stålkvalitet 8.8 med varmforsinket overflate som standard. Systemet kan også leveres lakkert på forespørsel. Enkel montering og installasjon er også karakteristisk for PDS systemet.

BB systemet er et sveiset strekkstag system og er det mest brukte system for oppheng av balkonger. Systemet kan også brukes til avstivning på bygg og oppspenning. Det kan leveres i dimensjonene M20 til M30 i stålkvalitet S355J2. Systemet er vel utprøvd og meget enkelt å montere.

Pretec AS
Kampenesmosen 3
1739 Borgenhaugen
Sarpsborg
Norge

Kontaktperson

DAM
Daniel Arian Myrdahl
Segmentansvarlig mekanisk og bygg/anlegg
+47 48266268 danielm@pretec.no

Send til en kollega

0.047