23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Finske SKANVEIR - spesialister på platehåndtering

iTec og Skanveir fortsetter sitt gode samarbeid. Tirsdag denne uken var Skanveirs nye eier, Mika Seppänen, på besøk hos iTec. «Vi er glade for vårt samarbeid med iTec. Norge er et spennende marked for oss med mye flott industri», sier Seppänen.

Skanveir leverer i samarbeid med iTec løsninger for platehåndtering med høy kvalitet og presisjon. Løsningene består av alt fra mindre løfteåk med kapasiteter opptil 1 tonn, til større kraner med kapasitet opptil 50 tonn. Roger Karterud er selger hos iTec og ser store effektiviseringsmuligheter for industrien. «Alle som håndterer metaller har behov for en god og effektiv logistikk. Det er store besparelser å hente ved å optimalisere logistikken rundt platehåndteringen», sier Karterud. I tillegg er sikkerhetsaspektet veldig viktig. «Fokuset på sikre løsninger blir stadig større i industrien. Det er vi glade for. Skanveir leverer både god HMS og gode muligheter for effektivisering av produksjonsprosessen», sier Karterud.

Skanveir er markedsleder i de nordiske landene innenfor løft- og platehåndtering. «Dette er kvalitetsprodukter fra en pålitelig og seriøs finsk aktør», sier daglig leder i iTec, Ove Haugen. «Kvaliteten på produktene er enestående. Økonomisk er det definitivt mye å hente på god logistikk. Vi ser også at dagens og fremtidens arbeidskraft er stadig mer opptatt av arbeidsmiljøet. God HMS er et soleklart konkurransefortrinn!», avslutter Haugen.

 

For flere iTec nyheter, se HER!

iTec AS
Ringdalskogen 101
3270 LARVIK
Larvik
Norge
Org. nr.: NO918011625

Send til en kollega

0.063