23948sdkhjf

Additel 286 multifunksjonsreferansetermometer

| Medlemsnyhet | Bedrift IKM Instrutek AS

Kombinerer mulighetene til et high-end referansetermometer med et svært kompetent datainnsamlingssystem og 8,5-sifret multimeter.

Additel introduserer sin nye ADT286 multifunksjonsreferansetermometeravlesning som kombinerer et high-end referansetermometer med et utvidbart datainnsamlingssystem og et 8,5-sifret multimeter. ADT286 er i stand til å skanne og registrere inntil 82 kanaler ved 10 kanaler per sekund. Brukere kan enkelt konfigurere ADT286 til å utføre feltkalibreringer og uniformitetsstudier, samt bruke ADT286 i laboratoriet som et presisjonstermometer og 8,5-siffers multimeter.

Hver enhet leveres som standard med en 10,1-tommers fargetrykkskjerm, innebygd automatisk temperaturkontroll for Additel og andre produsenters temperaturkilder, samt full støtte til SPRT, RTD, termistorer og termoelementer. Valgfritt tilbehør er tilgjengelig gir opp til 82 målekanaler for støtte til miljøprøvning og temperaturundersøkelser, samt en referansemotstand for å gi støtte for SRPT-forholdsmåling med usikkerheter så lave som 1 ppm. Bluetooth, USB og Ethernet (RJ-45) kommunikasjonsfunksjoner er også inkludert.

- Leveres uten integrert skanner-modul
- 8,5 siffer digitalt multimeter integrert
- Støtter opptil 82 kanaler (10 per sekund)
- Kan styre Additel (og andre) temperaturkilder
- Støtter fullautomatisk kalibrering og rapport

Les mer her>>

Medlemsnyhet

Bedrift
IKM Instrutek AS

Elveveien 28
3262 Larvik
Norge
IKM Instrutek AS

Send til en kollega

0.078