23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Åpen Dag hos iTec

Det var fullt hus da iTec åpnet dørene i anledning nytt demorom på sitt hovedkontor i Larvik torsdag 15. November.

Daglig Leder Ove Haugen ønsket velkommen til alle oppmøtte – en god blanding av kunder, samarbeidspartnere og leverandører, fordelt på ca. 20 ulike selskaper.
Norsk Stål, en av iTecs gode og langvarige kunderelasjoner, var tilstede og Petter S. Magnussen, Konsulent Brennetjenester, fikk det ærefulle oppdraget å klippe det røde båndet og dermed erklære iTecs demorom for offisielt åpnet.

- «Norsk Stål er stolte som fikk lov til å åpne demorommet på Åpen Dag hos iTec. Demorommet var flott innredet med mange fine maskiner og eget gassrom, hvor alle spørsmål vi hadde ble besvart grundig. Programmet var fint satt opp med jevne demonstrasjoner på nye maskiner, det ble pratet høyt og tydelig. Alt i alt var det en topp dag! Vi er veldig fornøyd med iTec som vår leverandør og det er gøy for oss å se at iTec ekspanderer», sier Roger Olsen, Team Leder Brennesenter hos Norsk Stål.
 
iTecs firmahistorie ble raskt gjennomgått, før dagens program ble presentert. Representanter fra viktige iTec leverandører som Swift-Cut, TimeSavers, Bystronic og DAVI var på plass, også disse ble introdusert og ønsket velkommen før demonstrasjoner av maskiner ble satt i gang, av Servicesjef Simen Holmberg.
Først ut var demonstrasjon av MESSER Terrablade-D, med både skjæring og programvaren OmniWin.
Neste ut var TimeSavers Manual Grinder – manuell slipemaskin for ståldeler. Deretter fulgte demonstrasjon på både Swift-Cut skjærebord og Bystronic Xpert 80 knekke og kantpresse før det var tid for lunsjpause med enkel bevertning og nettverksbygging.
Etter lunjspausen ble presentasjoner og demonstrasjoner avholdt basert på ønsker og behov.  
-       «Åpen Dag var en suksess. Det var ca. 50 nysgjerrige kunder innom i løpet av dagen, og mange spørsmål ble besvart og forhåpentligvis ble interessen for flere av våre produkter vekket», sier salgssjef Daniel Persen.
 
iTec hadde også denne dagen besøk av samarbeidspartnere som Praxair, leverandør av gass, og Spectron, leverandør av gassutstyr, samt representanter fra fagbladet Maskinregisteret og DnB bank.
 
-      «Vi er svært fornøyde med å ha et eget demorom med relevante maskinløsninger og softwareprogrammer tilgjengelig for våre kunder. I tillegg vil dette ha stor betydning for både operatøropplæring, opplæring og videreutdanning av egne serviceteknikere og individuelle maskindemonstrasjoner for kunder. Alle som vil ta en nærmere titt på våre maskiner er hjertelig velkommen til iTec i Larvik!», sier Daglig Leder hos iTec, Ove Haugen.

iTec AS
Ringdalskogen 101
3270 LARVIK
Larvik
Norge
Org. nr.: NO918011625

Send til en kollega

0.047