23948sdkhjf

EUROCOMP-stempelkompressorer

Selges
Utløper
7. oktober 2020
Stand
Ny

EUROCOMP - det mest robuste for håndverkere, små bedrifter og industri!

KAESERs stasjonære stempelkompressorer i EUROCOMP-serien har blitt brukt med suksess i mange år innen håndverk og industri. Med valget mellom liggende, stående eller separat anordnede trykkluftbeholdere kan de brukes i alle sammenhenger.

Følgende gjelder for KAESERs EUROCOMP stempelkompressorer:
Hovedkomponentene i kompressorblokker og elektriske motorer er "Made in Germany" - med høyeste håndverkskvalitet. Denne høye kvaliteten gir blant annet bruker høy luftkapasitet og lengre levetid. EUROCOMP-kompressorer er designet for å tåle tung verkstedbruk i mange år.

KAESER-kompressorblokker Høy effekt, økonomisk drift og lang levetid - fordelene med høykvalitetsmaterialene i KAESER COMPRESSOR kompressorblokker kan oppsummeres. Høy avkjøling Takket være de mange kjølefinnene, de ekstra kjølepinnene i trykkluftuttaket og det store viftehjulet, kan høykraftsystemet i Eurocomp stempelkompressorer holde en lav trykkluft og oljetemperatur. Dette øker tilgjengeligheten og levetiden. Rustfrie ventiler De støtbegrensede ventilene har ventilblader i rustfritt stål. Dette gir bedre varmeavledning og forhindrer koks. Ventilene har bedre tetninger og derfor betydelig lengre levetid. Laget i Tyskland Hovedkomponentene i kompressorblokker og elektriske motorer er "Made in Germany" - selvfølgelig med den høyeste kvaliteten på håndverk.

KAESERs EUROCOMP-kompressorer er designet for å tåle tungt håndverk i mange år! Velkommen til å kontakte oss eller besøk vår hjemmeside!
Selger
Kaeser Kompressorer AS
Verpetveien 38
1540 Vestby
Norge

Cathrine Brich
Telefon: +47 928 70 133


Se nettsiden
Se flere maskiner
Se hele profilen
Kontakt selger

Send til en kollega

0.122