23948sdkhjf

Pulsar blåsekabinett fra Vestec

Selges
Utløper
31. desember 2021
Stand
Ny

Zero Pulsar blåsekabinetter innehar alle de detaljer et moderne blåsekabinett skal ha. Beregnet for sammenhengende bruk i mange timer.

Zero Pulsar blåsekabinetter innehar alle de detaljer et moderne blåsekabinett skal ha. Kabinettet har trykkluftrenset patronfilter og avsugsvifte, "Zero Reclaim System" for gjenvinning og rensing av blåsemiddelet, god tilgjenglighet ved inn- og utlasting, stort og godt opplyst blåserom, høy kvalitet på slitedeler og utførelse, god lyddemping mm. Kabinettets styrepanel sitter lett tilgjenglig plassert i front av kabinettet. Pulsar er spesielt godt egnet for blåsing med glasskuler der disse må opprettholde en høy grad av renhet, men kan også med fordel benyttes med andre typer blåsemiddel som f eks aluminiumoksid, stålsand, plastmedia mm. Som tilleggsutstyr leveres rullebane og vogn, dreieskive, innvendig gummiering og små sluser eller luker får blåsing av lange objekter. Pulsar leveres i to størrelser som injektorkabinett eller som trykkblåsekabinett, med en trykklokke på henholdsvis 20 l (III) og 40 l (VI)

Pulsar leveres standard med:
Trykkluftrenset patronfilter og avsugsvifte.
"Zero Reclaim System".
Solid perforert rist.
To sidedører med sikkerhetsbrytere.
Stort utskiftbart vindu.
Innvendig belysning 2 x 30W lysstoffrør.
Kraftige, fastmonterte sandblåsehansker.
Luftstyrt fotpedal for start/stopp.
Lett tilgjenglig styrepanel.
Vannutskiller/trykkregulator med manometer.
Renblåsepistol.


Pulsair III & VI leveres med selvrensende patronfilter. Filteret renses automatisk ved hjelp av en trykkluftimpuls. Trykkfallet over filterpatronen reduseres dermed til et minimum, noe som gir lang levetid.

Tekniske data >>
Selger
Vestec AS

Vestec AS
Møllevegen 1A
4353 KLEPP STASJON
Norge

Stian Osmundsen
Telefon: +47 90122116


Se nettsiden
Se flere maskiner
Se hele profilen
Kontakt selger

Send til en kollega

0.188