23948sdkhjf
Sponsored content

Hvordan kjøpe en ny vaskemaskin

Å kjøpe ny vaskemaskin kan for mange være litt overveldende. Hva er det du må se etter?

Vaskemaskiner har flere funksjoner nå, enn det de har hatt noen gang før. Denne guiden vil ta for seg noen av de viktigste tingene du bør se etter når du kjøper ny vaskemaskin slik at du enklere kan finne en vaskemaskin som fyller dine behov.

De største faktorene du bør tenke på
 
Pris

Når du skal kjøpe en ny vaskemaskin kan det være lurt å starte med å lage et budsjett. Det er ikke noe problem om du har et stramt budsjett. Du kan finne gode vaskemaskiner til 4-5000kr. Fra 5000kr- 10 000kr og oppover bør du kunne vaskemaskiner som har alle de nyeste funksjonene du ønsker deg.

Støy

Støynivået på en vaskemaskin er ofte direkte korrelert med prisen. Om du ønsker en modell som lager lite støy, må du forvente å betale en høyere pris. Når det er sagt, vil nyere modeller lage mindre støy enn tradisjonelle gamle vaskemaskiner. Du bør alltid sjekke en vaskemaskins lydnivå før du kjøper den. Gamle tradisjonelle vaskemaskiner pleide å rangere rundt 80 dBs, som er ekstremt høyt. Billigere modeller på 4-5000kr kan finnes rundt 50 dBs. For dyrere modeller kan du forvente rundt 40 dBs og lavere.

Energieffektivitet

Oppvaskmaskinen bruker som regel mindre vann, enn om du skulle ha vasket opp for hånd. Du sparer med andre ord på vannforbruket når du bruker en manuell løsning. Når det er sagt, er det stor forskjell på vaskemaskinene. Noen vaskemaskiner er bedre enn andre på strømforbruk. Generelt sett, jo dyrere vaskemaskinen er, jo mer energieffektiv er den. Dyrere modeller inneholder som regel sofistikerte og energieffektive løsninger.

Er du fortsatt i tvil om hvordan oppvaskmaskin du skal velge?
 

For et bredt utvalg av oppvaskmaskiner kan du besøke whiteaway.no. På Whiteaway.no finner du et variert utvalg av hvitevarer og husholdningsapparater til konkurransedyktige priser.

Send til en kollega

0.063