23948sdkhjf
Sponsored content

Vaskemaskinsnyheter 2020

Teknologien i dagens hvitevarer er kommet så langt at det er nesten vanskelig å komme opp med noe nytt og revolusjonerende som gir deg som produsent et forsprang til konkurrentene dine.

2020-modellene er ikke noe unntak fra regelen, men innen vaskemaskin- og tørketrommelsegmentet har Miele klart å komme opp med flere nyheter.

Stor økning i selvdoseringsmaskiner
Flere vaskemaskiner kommer med selvdoseringssystemet TwinDos, og før sommeren 2019 ble svanemerket og parfymefri såpe også tilgjengelig på disse maskinene.

Parfymefri såpe utgjør nå allerede over halvparten av volumet på TwinDos, så det er ingen tvil om at Miele satser på allergivennlige og miljøvennlige såper fremover.

Videreutvikling av app
Toppmodellene til Miele har fått videreutviklet appen sin, slik at brukeren nå for eksempel kan sjekke når døren kan åpnes underveis i programmet. Har du glemt å legge noe i vaskemaskinen, så ser du på appen når døren kan åpnes, forteller Miele sin talsperson om saken.

Vasketiden er også redusert på de nyeste maskinene
Vi er nå nede i kun 49 minutter vasketid på utvalgte modeller, og klærne påstås å være fortsatt like ren som før. Det i seg selv er ganske revolusjonerende.

Vask og tørk snakker sammen
Videre kommer Miele med et vasketårn hvor tørketrommelen kommuniserer med vaskemaskinen via Wi-fi.

Ved hjelp av ulike sensorer vet trommelen hvilke type tøy som ble vasket, og tilpasser tørkingen automatisk etter dette, kan vi lese på Mieles hjemmesider. Dette må vel være det nærmeste man kommer en kombinert vaskemaskin og en tørketrommel, ved at det eneste du trenger å gjøre manuelt er å flytte klærne fra en maskin til den andre.

Så selv om det begynner å bli ganske tett mellom de ulike produsentene når det gjelder tekniske finesser ser det ut som det fortsatt er litt rom for nytenkning og ny teknologi. Miele ser ut til å utnytte dette lille handlingsrommet til det fulle.

Vi gleder oss til fremtiden for å se hva mer som kan gjøres med en vaskemaskin.

Send til en kollega

0.047