23948sdkhjf
Sponsored content

Et nytt kjøkken skaper nytt liv til din bolig

Et nytt kjøkken kan puste nytt liv i din bolig, og ha stor betydning for en eventuell verdiøkning av din bolig.

Hos Aubo har vi stor erfaring med å skreddersy ditt drømmekjøkken, vi bruker gode materialer, og sørger for at du får et kjøkken til ditt budsjett. Aubo er en familieeid virksomhet med danske røtter, de har formålet om å gjøre din byggeprosess til den best mulige opplevelse.

Når du bygger er nytt kjøkken er det mange ting du skal ta stilling til, en av disse er selve byggeprosessen og andre er valget av materialer samt design. Skal du bygge et nytt kjøkken ut av et eksisterende rom, eller skal du blot skifte de kjøkkenelementer du har i ditt nåværende kjøkken. Her er det mange aspekter som skal overveies, og Aubo står til rådighet for deg igjennom hele prosessen. Aubo har et tett samarbeide med Montér som står klare til å montere ditt nye drømmekjøkken.

Men hva koster det å bygge et nytt kjøkken, eller renovere ditt nåværende?
Ofte er det første du blir spurt om til din første kjøkkenkonsultasjon hva ditt budsjett er. Dette er gjøres for å sikre den best mulige service til deg som kunde, man kan ikke komme utenom det faktum at prisen er et viktig parameter for å finne den løsningen som er helt riktig for nettopp deg som kunde når du skal ha nytt kjøkken. Aubo har et bredt sortiment, og ved at man starter med et budsjett estimat, vil det være lettere å navigere i de forskjellige produkt kategorier.

Hos Aubo går man ikke på kompromis med kvaliteten selv om man velger en rimeligere løsning. Både detaljer, ekstrautstyr og design kan tilføres forskjellige detaljer og løsninger tilpasset kundens behov. Hos Aubo finner du kjøkken i alle prisklasser, tilpasset boligen og kundens behov. Om du enten skulle ønske en løsning med få skap og få hyller, eller du skulle en løsning med store skuffer, og flere skuffer per modul, har Aubo en løsning til deg. Prisen avhenger som sagt av de kravene du har til ditt kjøkken, både i materialvalg, men også i forhold til størrelsen på ditt nye kjøkken.

 Benkeplaten er en stor kostnad i forbindelse med valget av nytt kjøkken, har står Aubo sine konsulenter klare til at hjelpe deg med den beste løsningen til ditt valg av kjøkken, samt rådgivning av materiale som er tilpasset ditt bruk av kjøkkenet, en barnefamilie og et eldre ektepar har ofte ikke de samme krav til benkeplate, derfor er vi her for deg. Dersom du ønsker noen av de litt billidere materialer er for eksempel en laminat benkeplate er godt alternativ for deg, et slitesterkt og holdbart materiale. Vi anbefaler en underlimt eller en planlimt vask, da dette ofre er lettere å vedlikeholde samt å rengjøre i forhold til en nedfelt vask, du slipper nemlig for den kanten i mellom vasken og benkeplaten, som ofte er et område utsatt for vann, og sjansen for vannskader er stor i dette området.

Send til en kollega

0.05