23948sdkhjf
Sponsored content

Slik hever metall designet på lamper

Metallene er blant de grunnstoffene, som har vært med oss siden tidenes morgen.

Det gikk derimot ganske mange årtusener med menneskeliv på planeten før metallene faktisk ble utnyttet. Sakte men sikkert ble de inkorporerte i vår hverdag. Før vi visste ordet av det brukte vi metall til så og si alt. Fra store skip til små skruer blir metall brukt hvor enn vi beveger oss. Det har også blitt mer og mer populært å bruke metall i lamper over årene. Der en før dog brukt metall hovedsakelig, så ble det mer brukt grunnet praktiske årsaker.

I dag er bruken heller mer rettet mot det designmessige. En av produsentene bak denne trenden er Tolomeo, en italiensk designer av lamper. De, med flere andre, har satt en standard i markedet for at lamper virkelig skal basere sitt design på metall, og det blir ikke hvilke som helst metaller som blir tatt i bruk her. Designere kan i dag finne på å velge alt fra det kjedelig og klassiske grå metallet, til å velge et skinnende metall og farge dette. Det er i grunn opp til en selv hva en vil ha i dagens marked, da designerne leverer så ufattelig mange alternativer til deg.

Finn den rette lampen for deg
Siden designerlamper har blitt så ufattelig populært, så er markedet fullt av leverandører som leverer flotte designerlamper. Et godt eksempel her er Lampemesteren, en stor nettbutikk for designerlamper. Ved å se gjennom store nettbutikker som denne kan det ikke bare hende at du finner den rette lampen, men du kan også få god inspirasjon til andre rom du ikke engang tenkte på at trengte en lampe. Innen metallamper får du egentlig samtlige varianter, med alt fra bord, vegg, gulv og taklamper, til spesielle varianter du kanskje ikke har hørt om engang.

Markedet er fullt av kloke hoder som vet å bruke metall på rett måte, det både for rent praktiske årsaker, men også selvfølgelig designet. Kanskje har du et hjem der du tenker at det er vanskelig å få en lampe til å passe inn, og du går bare for et helt klassisk alternativ. Det kan være en stor tabbe, for om du bare tar en liten pause og ser på alternativene, så finnes det riktig mye fint der ute.

Lys opp ditt hjem på riktig måte
Fra jordens opprinnelse til dagens bruk av metall har dette edle stoffet alltid stått støtt og sentralt i samfunnet. I dag er nordmenn klare for den nye bølgen av designerlamper som baserer seg på flotte og bearbeide metaller. Hjemmene våre fortjener en liten overhaul på akkurat denne fronten, og der kommer lamper av metall til å stå sentralt. Velg modeller slik som for eksempel Tolomeo for et bedre resultat. Den får du hos Lampemesteren, og her kan du også finne mange andre designerlamper. Du fortjener et hjem som er lyst opp på riktig måte. Dette gjelder både funksjonelt og designmessig. Her er det rett og slett ingenting som kan sidestille seg med en stilig designlampe!

Send til en kollega

0.064