23948sdkhjf

Noble Installation tilbyr Mekanisk Produksjon

Tilbys
Utløper
31. januar 2024

Vårt topp moderne mekaniske verksted, er på mange måter hjertet i vår virksomhet. Her sørger våre dyktige fagarbeidere og kreative ingeniører for at gode idéer blir til virkelighet. Noble Installations filosofi er å gjennomføre hele prosessen fra idè, via engineering og fabrikasjon, til et ferdig installert produkt. Dette for å ha 100% kontroll i alle ledd, og sikre det optimale resultat for våre kunder.

I vårt verksted foretar vi det meste av avansert produksjon og vedlikehold. Våre spesialiteter er eksossystemer for offshore gassturbiner, samt utstyr for legging av sjøkabel og andre marine operasjoner.

Platebearbeiding og sveising er kjernen i vår produksjon, og vi utfører de fleste sveisemetoder på en rekke forskjellige materialer. Noble Installation AS er også sertifisert i.h.t. ISO 3834-2 : 2005, i tillegg til ISO 9001 : 2008.

Engineering:
Noble Installation utfører egen engineering og detaljkonstruksjon. Våre ingeniører og konstruktører benytter siste versjon av Autodesk Inventor for 3D- modellering og konstruksjon. Styrkeberegninger gjør vi til en viss grad selv, men vi benytter også flere gode samarbeidspartnere for dette.
Utbyder
Noble Installation AS

Noble Installation AS
Rudskogenveien 11
1894 RAKKESTAD
Norge

Knut Olav Klever
Telefon: +47 69228080


Se nettsiden
Se flere tjenester
Se hele profilen
Kontakt utbyder

Send til en kollega

0.125