23948sdkhjf

Smøreteknikk - P. Meidell AS

Tilbys
Utløper
31. desember 2023

VI SMØRER ALT - MER ENN 1600 KVALITETSPRODUKTER OG 80 ÅR MED FORSKNING OG UTVIKLING
Hos den Sveitsiske kvalitetsprodusenten STRUB SCHMIERTECHNIK har spesialister i mer enn 80 år arbeidet med forskning, utvikling og produksjon av smøre- og rengjøringsteknikk. Resultatet er mer enn 1.600 teknologiske høykvalitetsprodukter og tribologiske løsninger. STRUB er markedsledende i verden på flere kjøle-, skjære- og smørevæsker. I hele verden hvor friksjon oppstår, leverer STRUB spesialtilpassede kvalitetsvæsker som er tilpasset dine utfordringer og sørger for friksjonsfri drift.

KVALITET OG MILJØVENNLIG
STRUB SCHMIERTECHNIK utførte den første sertifiseringen i 1998 i henhold til ISO 9001 og ISO 14001.I 2002 og 2005 ble det utført ny sertifisering i henhold til de nye standardene ISO 9001:2000 og ISO 14001:2004. ISO 9001 sertifiseringen sikrer KVALITET og ISO 14001 sikrer MILJØVENNLIGHET. Målsetning ved STRUB SCHMIERTECHNIK er å produsere produkter av høyeste kvalitet, slik at en oppnår optimal ytelse og levetid, ved minimal belastning for miljøet. ISO 14001 forplikter en kontinuerlig utvikling og forbedring for å oppnå så miljøvennlige produkter som mulig !

VÅR KOMPETANSE GIR DEG TOPP RESULTATER
Ved STRUB sitt moderne digitalisert laberatorie, utvikler og produserer STRUB de beste kvalitetsprodukter. Våre kunder nyter godt av vår brede kompetanse, som er et resultat av vårt lange samarbeid med ledende maskin- og verktøyprodusenter og ikke minst vårt samarbeid med kunder over hele verden. Vi hjelper deg slik at du oppnår en optimalisert løsning.

BIO-BALANSERTE KJØLEVÆSKER
Bio-balanserte kjølevæsker fra STRUB inneholder ingen biosider. Hovedsaklig er det en naturlig bioflora som balanserer seg selv med hensyn til bakterier, uten behov for tilsetning av andre tilsetningsmidler. Denne teknologiske løsningen sørger for betydlig lavere pH-verdi, omlag 8.4, som betyr mindre aggresivt i forhold til metallet, og ikke minst, et svært hudvennlig og helsemessig produkt. Dersom en benytter våre bio-balanserte kjølevæsker korrekt, trenger en egentlig ikke å bytte kjølevæske mer, bare etterfylle slik at en opprettholder korrekt konsentrasjon. På grunn av svært lav etterfyllingsprosent, er den bio-balanserte kjølevæsken fra STRUB meget økonomisk.

Fordeler: Mindre eller ingen miljøkostnader - Redusert kjølevæske forbruk - Lengre standtid for kjølevæskeemulsjonen - Redusert maskinslitasje - Lengre verktøystandtid - Et sunnere produkt for maskinoperatøren - Svært lav etterfylling, meget økonomisk!

SKJÆREVESKER MED OPTIMALISERING AV KJØLE- OG SMØREEGENSKAPER OG SVÆRT HØYT FLAMMEPUNKT
Skjærevæsker skal både kjøle og smøre samtidig, og ved konvensjonele skjærevæsker er det ofte et problem at desto bedre kjøle- og smøreegenskaper væsken har, desto lavere er ofte flammepunktet til væsken. STRUB har i lag med en internasjonal maskinprodusent utviklet et innovativt tilsetningsstoff som sørger for at en oppnår optimale kjøle- og smøreegenskaper samtidig som en sikrer et svært høyt flammepunkt ved skjærevæsken.

Fordeler: Ingen driftsstans - Ingen eller liten fordampning - Ingen affinitet på metaller - Svært høyt flammepunkt!

MIKROSMØRING - DET EFFEKTIVE KONSEPTET
Tradisjonelt bruker den sponfraskillende metallbearbeidingsindustrien mye mer kjølevæske enn nødvendig. Det moderne mikrosmøre konseptet fra STRUB utnytter et optimalisert smørepotensiale, og gir mulighet for enorme besparelser.

Fordeler: Hurtigere mate- og spindelhastigheter som gir økt produktivitet - Økt verktøystandtid - Mindre forbruk av kjølevæske, og dermed både kostnad og miljøbesparende!
Utbyder
P. Meidell AS

P. Meidell AS
Stålfjæra 16
0975 OSLO
Norge

Telefon: +47 22 20 20 25


Se nettsiden
Se flere tjenester
Se hele profilen
Kontakt utbyder

Send til en kollega

0.218