23948sdkhjf
Del siden
Tilbys

"Outsourcing" Partner Produksjon m.m. / Tynnplate

Utløper
31. desember 2024

Kort om STAFA gruppen

Under paraplyen Stafa Industrier/Stansefabrikken finner du en gruppe salgs-, produktutviklings- og produksjonsselskaper som tilbyr tjenester og produkter hovedsakelig basert på bearbeiding av tynnplater. STAFAs/Stansefabrikkens visjon er å bygge langsiktige relasjoner med kunder som stiller tøffe krav og med fokus på å finne kostnadseffektive løsninger for dem. Forutsigbarhet med hensyn til kvalitet og leveringspresisjon er en selvfølge.

Med det Nord Europeiske markedet som målområde er våre produksjons- og salgsenheter strategisk plassert. Fra Sør Norge betjener vi våre skandinaviske kunder med en gunstig geografisk nærhet og med profesjonalitet som mer enn 50 års erfaring i dette markedet har gitt oss. Fra våre fabrikker i Litauen kombinerer vi fordelene ved å produsere i et lavkost land tett opp til store og sentrale deler av Europeisk industri.

Vårt budskap er; Nordisk forretningskultur, konkurransedyktighet og lavkost kombinert med vårt oppriktige ønske om å gjøre oss fortjent til å være en stabil partner.

Vi tror at kundens kompromissløse krav er nøkkelen til nye suksesser, nøkkelen til å videreutvikle vår kompetanse og kunnskap.

Stafa gruppen består i dag hovedsakelig av fire forretningsområder :

• Komponentproduksjon til bilindustrien
• Produksjon og salg av egne produkter
• Produktutvikling og prototyping innenfor tynnplate
• Underleverandørproduksjon generell industri



Stafa Industrier/Stansefabrikken

Stafa Industrier AS
Terje Løvås vei 1
4879 Grimstad
Sarpsborg
Norge
Org. nr.: NO936646891

Kontaktperson

JHM

Send til en kollega

0.047