23948sdkhjf

Hva gjør ionisering for luften i matselskaper?

Tilbys
Utløper
13. september 2022

Som svar på spørsmålet: "Det sparer selskapet for mye penger, tid og kjemi!"

Vi opplever at mange selskaper tar mugg i luften som et nødvendig onde. Dette er selskaper som budsjetterer med ekstra avfall og ekstra rengjøring for å bli kvitt muggproblemer. En kostbar beslutning, siden det ofte fører til stenging av lokaler og ekstra arbeidstid - og mer matsvinn. Men det trenger ikke å være slik! Ved at rense luften for f.eks. mugg og gjær med ionisering, skjer desinfeksjonen 24-7 og stenging, rengjøring og matsvinn kan reduseres betydelig.

Og så er desinfeksjonen av luften selvfølgelig uten bruk av kjemikalier - ionisering er i prinsippet den samme prosessen, som når naturkreftene skaper lyn og renser luften ved å aktivere luftmolekylet.

Vi har installert ionisering i over 500 matselskaper i Skandinavia, og leverer ofte disse løsningene basert på filosofien «no cure no pay». Hvis det ikke fungerer i henhold til de betingelsene som er satt opp fra starten, trenger ikke selskapet å betale, og vi henter utstyret gratis. Det skjer heldigvis veldig sjelden, for ionisering fungerer effektivt.

Se våre cases!
Ionisering fungerer for nesten alle bransjer. Les våre forskjellige ioniseringscases på FHS-nettstedet.

Vår leverandør av ionisering gjennom mange år, Airgenic, er en norsk produsent av ioniseringsutstyr og FHS har gjennom årene fått mye kunnskap om installering av utstyret og å gi den beste rådgivning.
 
Vår ionsieringsleverandør har fått nytt nettsted!

Airgenic nye nettsted kan du lese mer om hvordan ionisering fungerer. Og du er selvfølgelig alltid velkommen til å kontakte oss hos FHS Scandinavia om mer spesifikke spørsmål og forhøre om våre erfaringer med akkurat din bransje. 
Utbyder
FHS Scandinavia ApS

FHS Scandinavia ApS
Strandgade 18
5683 Hårby
Danmark

Bjørn Parelius
Telefon: +47 90045234


Se nettsiden
Se flere tjenester
Se hele profilen
Kontakt utbyder

Send til en kollega

0.13