23948sdkhjf

Sortoksidering/Brunering

Tilbys
Utløper
8. mai 2023

Metoden anvendes når det kreves en sort overflate på jern, kromstål, rustfritt-syrefast stål der ingen eller liten dimensjonendring er tillatt.

Korrosjonsbeskyttelse - Avhengig av etterbehandling som gis, kan sortoksidbelegg gi korrosjonsbestandighet tilsvarer 144 timer med salt sjøsprøyt eksponering.

Dimensjonsstabilitet - sortoksid gir ikke mer enn 5 til 10 milliondeler av en tomme til dimensjon av en del (den trenger inn i en tilnærmet dybde på 5 til 10/1000000).

Forbedret smøreevne - Olje etterbehandlingen beskytter ikke bare mot korrosjon, men oljen i seg selv fører til jevnere gange.

Dekorativ «Finish» - Skinnende svart finish gir et visuellt kvalitets inntrykk til en svært lav kostnad. Harde deler, 40 Rockwell C og over, har en tendens til å få en blankere “finish”. Mykere delene pleier å få en matt “finish”.

Reduserte Lys Blending - Bevegelige maskindeler, håndverktøy, og kirurgiske instrumenter belagt med sortoksid reflektere mindre lys og redusere tretthet i øynene når de brukes i sterkt lys.

Refererte underlag - Overflatebehandlingen etter denne prosess tilfredsstiller krav i MIL-DTL-13924D coating oxide, black for ferrous metals. 3 partsgodkjent av TI på KVS-50, Class 3 og 4.
Utbyder
Eiker Overflateteknikk AS

Eiker Overflateteknikk AS
Steinbergveien 2
3053 STEINBERG
Norge

Daniel Bela Enzinger
Telefon: +47 48227148


Se nettsiden
Se flere tjenester
Se hele profilen
Kontakt utbyder

Send til en kollega

0.14