23948sdkhjf
Del siden
Tilbys

Unngå driftsstans med serviceavtale

Utløper
31. desember 2023

En god serviceavtale kan gi lavere driftskostnader, høyere oppetid og forlenger maskinens levetid. Vi tilbyr en serviceavtale som er tilpasset dine behov og dine maskiner. Med jevnlig kontroll utført av en av våre serviceteknikere, kan du unngå driftsstans og kostbar nedetid.Har du spørsmål til vår serviceavtale eller ønsker du å avtale tid for service? Vi hjelper deg gjerne. Kontakt oss her for mer informasjon.

Forutsigbar fastprisavtale
Vi ønsker å tilby våre kunder en serviceavtale til en fast pris. Dette gir forutsigbarhet for våre kunder og gjør arbeidshverdagen mer effektiv for våre serviceteknikere fordi det blir enklere å planlegge dagene. Fastprisavtalen vil variere i henhold til hvilke maskiner du som kunde har, hvor ofte hver enkelt maskin trenger kontroll og hvilke tjenester du vil ha behov for utover det.

– Vi tilpasser avtalen til kunden, til produksjonen og til hvor mye hver enkelt kunde ønsker å gjøre selv, sier Rune Gullesen, servicesjef hos Meidell.

Vil du lese mer? Her finner du en rekke gode argumenter for hvorfor det lønner seg med serviceavtale.

Hva inneholder serviceavtalen?
Meidells serviceavtale inneholder en årlig sikkerhetskontroll og en rekke årlige sjekkpunkter. Dersom det er ønskelig, kan vi også inkludere geometrikontroller eller produktkvalitetskontroller, fjernsupportavtale og telefonsupport. I tillegg vil du få mulighet til å stille vår servicetekniker spørsmål som kan ha dukket opp i løpet av tiden som har gått siden forrige kontroll eller service.

Unngå driftsstans
Våre jevnlige kontroller sikrer at du beholder din sertifisering for bruk av den aktuelle maskinen. I tillegg vil vår servicetekniker sørge for at slitedeler byttes ut før de går i stykker og fører til nedetid, eller i verste fall en kostbar driftsstans. Jevnlig kontroll vil dessuten også sørge for at produktkvaliteten holder mål gjennom hele maskinens levetid og ikke lar seg påvirke av bruk.

Rask og rimelig serviceavtale
Meidell er representert med fire avdelinger i Norge. Avdelingene finner du på Østlandet, nærmere bestemt i Oslo, og i Stavanger, Bergen og Ålesund. I tillegg har vi en rekke servicepartnere, blant annet i Trondheimsregionen. Vår lokale tilstedeværelse gir oss kort reisevei, hvilket igjen fører til lavere reisekostnader og mer fleksibilitet for våre kunder. Vi har også en stor kundegruppe som er spredt utover hele landet. Dette gjør det mulig for oss å legge flere besøk til samme tur, og dermed redusere reiseutgiftene.

Kontakt oss gjerne for mer informasjon
Vi er en profesjonell aktør innen mekanisk industri og leverer alt du trenger til din produksjon. Lurer du på om vi kan være en god samarbeidspartner for deg? Kontakt oss for en hyggelig og uforpliktende samtale. Du finner vår kontaktinformasjon her.

P. Meidell AS
Stålfjæra 16
0975 OSLO
Oslo
Norge
Org. nr.: NO814236692

Kontaktperson

AB

Send til en kollega

0.047