23948sdkhjf

Kiwa tilbyr NDT - Ikke-destruktiv testing

Tilbys
Utløper
17. juli 2021

For å avdekke eventuell slitasje og defekter, bør alt utstyr og kritiske komponenter kontrolleres med jevne mellomrom.  Ikke-destruktiv testing er meget gunstige, tids- og kostnadsbesparende metoder å bruke i din bedrifts produksjons-, utstyrs- eller installasjonskontroll for å stadfeste om de gitte kvalitetskravene oppfylles.

Vi bruker de nyeste metodene og teknikkene til fordel for din bedrift. På den måten kan du planlegge i god tid, få inspeksjoner når det passer deg best, utføre oppgraderinger på en kostnadseffektiv måte og benytte utstyret sikkert i hele bruksperioden.

Kiwa er en ledende leverandør av NDT-tjenester og har meget erfarne rådgivere som bistår våre kunder innen alle NDT-metodene.

Med NDT-testmetodene kan vi å påvise feil eller svakheter, som melder seg over tid ved bruk av ulike materialer, uten å redusere materialets fysiske egenskaper.

Vi har erfaring med NDT-testing av alt fra små rør til store rørledninger, massive turbiner, stål- og betongkonstruksjoner i alle kategorier innenfor offshoreindustrien og bygg- og anleggsbransjen, fartøy, tanker, broer, vindmøller, T-ledd og liknende.

Utvikling og applikasjoner for testingssystemet skjer alltid i tett samarbeid med våre kunder, slik at vi sammen oppnår det sikreste resultatet.

Kurs i NDT
Ønsker du eller noen av dine kollegaer å bli NDT-kyndige, har vi kurs og resertifiseringskurs innen de fleste NDT-metodene. Du kan eventuelt lese mer om våre mange kurs under: Kurs i NDT fra Kiwa på våre nettsider.
Utbyder
Kiwa Norge
Kabelgaten 2
0580 Oslo
Norge

Kiwa Norge Kursenter
Telefon: +47 934 48 987


Se nettsiden
Se flere tjenester
Se hele profilen
Kontakt utbyder

Send til en kollega

0.188