23948sdkhjf

Sakkyndig virksomhet - Erling Haug AS tilbyr service og vedlikehold!

Tilbys
Utløper
6. februar 2019

Erling Haug AS er sertifisert som Sakkyndig Virksomhet av Norsk Sertifisering etter Arbeidstilsynets forskrift om administrative ordninger, nummer 1360.

Serviceavdeling ved Erling Haug
Våre servicearbeidere er sertifiserte til å utføre inspeksjon og service på en rekke utstyr, og innehar bred og lang erfaring i bransjen. Vi tilbyr profesjonell og fagmessige kontroller, og kan foreta reparasjoner enten fra våre servicebilder direkte på kundens arbeidsplass eller ved våre verksted. Skulle det være nødvendig med utskiftning av utstyr har vi lagerførte produkter som kan dekke behovet.

Krav om årlig kontroll
Fra myndighetenes side foreligger det et underlagt krav om kontroll minimum hver 12. måned. Denne kontrollen gjelder særlig de deler av arbeidsutstyret som har stor betydning for sikkerheten.
Denne rapporten vil være tilgjengelig elektronisk på Onix Utstyrsporal og vil være kundens dokumentasjon ovenfor tilsynsmyndigheter.

Serviceavtale
For å lette på arbeidet med oppfølging av utstyr tilbyr vi serviceavtaler til våre kunder. Avtalen innebærer at Erling Haug AS tar ansvar for oppfølgningen samt årlige kontroller. Vi er til enhver tid oppdatert på gjeldende forskrifter og kan tilby rådgivning. 
En serviceavtale med Erling Haug vil bidra til økt sikkerhet.
Her finner du mer informasjon om våre sertifiseringsområder
Utbyder
Erling Haug AS
Kai 24
Vestre Kanal Kai
7486 TRONDHEIM
Norge

Brynhild Steinvik
Telefon: +47 48118907


Se nettsiden
Se flere kompetanser
Se hele profilen
Kontakt utbyder

Send til en kollega

0.141