23948sdkhjf
Del siden

Olsons Maskinservice AB

En trygg investering for å maksimere produksjonen

Siden starten for over 50 år siden har Olsons satt service i kjernen av vår virksomhet. Vi har utviklet tjenesten vår med nær forankring i plateindustriens behov. Gjennom årene har vi opparbeidet solid erfaring og kompetanse, som gir våre kunder trygghet i hvert steg.

Vår sterke drivkraft er å kontinuerlig forbedre vår service og hjelpe våre kunder med å oppnå maksimal produktivitet fra sine maskiner i presselinjen. Ved å opprettholde nære relasjoner med våre kunder og forstå deres virkelighet, kan vi identifisere fremtidens behov. Våre teknikere brenner for presser og setter sin ære i å løse selv de vanskeligste oppgavene.

Hos Olsons tilbyr vi komplette løsninger for bedrifter som opererer innen plateindustrien. Vi starter alltid med å analysere kundenes produksjonsbehov og lytte til deres ønsker. Vi tar da tydelig eierskap og kontroll over virksomheten, basert på vår behovsanalyse presenterer vi gjennomtenkte forslag til løsninger for å eliminere uplanlagt nedetid og effektivisere presselinjen.

Våre løsninger er rettet mot å maksimere produksjonsresultater og er basert på dyp teknisk kompetanse og en målfokusert helhetlig tilnærming. Vi er godt klar over den forventede levetiden til maskinene og streber etter å maksimere deres totale ROI (Return on Investment).

Ved å velge Olsons får du sikkerhet i hvert trinn, fra maskinvalg til et sterkt ettermarked med fokus på driftssikkerhet og eliminering av uplanlagte stopp.

Velkommen til Olsons - hvor vi tilbyr sikkerhet på hvert trinn.

Vårt produktprogram inkluderer følgende leverandører;

- LVD, kantpresser, huljern, lasermaskiner og stansemaskiner
- Chin Fong, Mekaniske presser
- Hursan, Tyrkia, Hydrauliske presser

-Coiltech beltemating
- Tomac Belte Feed
- PA, USA, beltemating
- Herrblitz, Italia Beltemating, trådmating
- GPA, Italia Pressventiler, beltemating, kraftpresser. servopresser
- Forwell, Taiwan, verktøyveksler
- Serapid, Frankrike Verktøyhåndtering

 Les mer om oss på www.olsons.se eller kontakt vår Patrik Olson på 070-681 30 15

Olsons Maskinservice AB
Engelbrektsgatan 31
643 31 VINGÅKER
Sverige
Org. nr.: SE5564182300
Finn oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Last opp flere

Bedriftsportefølge

Last opp flere

Send til en kollega

0.016