23948sdkhjf
Del siden

LK Teknikk AS

Vi er en mekanisk industribedrift som legger vår ære i å levere produkter og prosjekter med høy kvalitet til avtalt tid.

LK Teknikk AS er en mekanisk industribedrift som arbeider på tvers av flere bransjer. Vi har solid erfaring fra leverandørindustrien rettet mot offshoremarkedet, dette er noe vi har tatt med oss videre i flere bransjer.

Vi jobber med platebearbeiding, sertifisert sveis og montasje. Vi leverer mekanisk produksjon og prosjektledelse på høyt nivå. Vi har også egen sveisekoordinator med IWT utdanning.

Selskapet utfører både små og store prosjekter til forskjellige bedrifter i bygg og anlegg, vann og avløp, industrivirksomhet, private næringsmarkedet og offentlige institusjoner.

Vårt mål er å levere kvalitet gjennom hele fasen i prosjekter. Vi ønsker å vokse på kunnskap og kvalitet. Industrien endres mye og stadig presses priser med konkurranse fra utenlandske aktører. Derfor er vi alltid på utkikk etter nye metoder og finne de mest effektive løsningene med tanke på produksjonsteknikk og fremgangsmåte.

Vårt produksjonslokale er lokalisert i Sarpsborg, Hasle Trafo 35, 1734 Hafslundsøy.

LK Teknikk AS
Hasle Trafo 35
1734 Hafslundsøy
Norge

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Last opp flere

Bedriftsportefølge

Last opp flere

Send til en kollega

0.031