23948sdkhjf
Del siden

Dunlop Hiflex AS

Dunlop Hiflex leverer kvalitetsprodukter og tekniske løsninger til industrien.

Dunlop Hiflex ble etablert i Halmstad i 1969. Selskapet er i dag et av markedets mest etablerte leverandører av hydraulikk, industrislange, pneumatikk, transmisjon, industrigummi og hydraulikkverktøy.

Vår egen produksjon av slanger og koblinger, for både høy- og lavtrykk, gir oss stor kunnskap om produktene og gjør at vi kan komme med forslag til nye løsninger og forbedringer til bransjen. Våre kunder er lokalisert over hele landet i både ettermarkedet og OEM-sektoren.

Vår filosofi er å være nær kundene våre for å kunne garantere høy service og teknisk support. Alle våre Servicesentre har et moderne slangeverksted og et standardsortiment av slanger, koblinger og tilbehør som er spesielt utviklet for å kunne betjene kunder lokalt. Med 27 servicesentre, 3 produksjonssentre og rundt 40 servicepartnere er du alltid nær oss.

Dunlop Hiflex tilhører Alfagomma-gruppen, som er en av verdens ledende produsenter av slanger og koblinger for både høyt og lavt trykk. Egne fabrikker er lokalisert i Italia, Frankrike, Slovakia, Kina og Malaysia. Salgs-/distribusjonsenheter er lokalisert i Europa, Asia, Australia, Sør-Afrika, USA og Canada. Vi har et meget godt utbygd distribusjonsnett med et stort antall filialer som dekker store deler av Nord-Europa.

Dunlop Hiflex AS
Jogstadveien 39
2007 Kjeller
Norge
Org. nr.: NO914012708
50-100
ISO 9001
Finn oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Last opp flere

Bedriftsportefølge

Last opp flere

Send til en kollega

0.032