23948sdkhjf
Del siden

Not Prosess AS

Norsk Overflate Teknikk AS består av 7 firma som sammen tilbyr en totalløsning innen overflatebehandling av metaller. Vi har lang erfaring og bred kompetanse innen dette området. Vi utfører varmforsinking, sandblåsing, glassblåsing, maling, lakkering, pulverlakkering, beising (syrevask av rustfritt stål), Xylan behandling, Zink fosfatisering, Metallisering og Passiv brannbeskyttelse. Frosio inspektør på forespørsel.
Norsk Overflate Teknikk AS er en del av BR-Industrier.

Våre mål
•Optimalisert produksjon
•Motiverte, dyktige og engasjerte medarbeidere
•Kontinuerlig sørge for effektive prosesser
•Fornøyde kunder og partnere
•Bevisst miljøpolitikk

Vi har som mål å være det mest fremgangsrike firma i bransjen og vi skal til enhver tid være konkurransedyktig. Vi skal levere varer og tjenester etter gjeldende standarder og i henhold til kundens krav og spesifikasjoner.

Miljøpolitikk
Norsk Overflate Teknikk arbeider i henhold til ISO 14001. På denne måten vil vi være i stand til å vurdere vår miljøprestasjon, samt å ivareta forpliktelsen om kontinuerlig forbedring. Videre skal vi bidra til å skape trivsel på arbeidsplassen. Dette skal skje ved at helse, miljø og sikkerhet planlegges og prioriteres på lik linje med produksjon og økonomi. HMS skal være en del av linjeledelsens resultatansvar. Virksomheten skal drives slik vi unngår ulykker, skader, tap eller forurensinger. Dette gjelder både menneskers liv og helse, det ytre miljø, råvareforbruk og produksjon. Dette gjennomføres ved å øke kunnskap og formidle informasjon.

Vår kompetanse - Din trygghet.

Not Prosess AS
Varheiveien 60
4340 BRYNE
Norge
Org. nr.: NO984373066

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Last opp flere

Bedriftsportefølge

Last opp flere

Send til en kollega

0.031