23948sdkhjf
Del siden

Hedema A/S

Hedensted Maskinfabrik A/S er en 100 % underleverandør uten egenproduksjon - så vi er klare til å løse dine oppgaver, hele døgnet. Vi har jobbet med platebehandling siden 1984, da den første revolverstansen ble kjøpt inn. Siden den gang har selskapet opplevd sterk vekst. I dag har vi et bredt utvalg av maskiner og 50 svært engasjerte medarbeidere som håndterer selv de vanskeligste oppgaver.

Gjennom en kombinasjon av gamle håndverkstradisjoner og moderne teknologi sikrer vi våre kunder en optimal produksjonsprosess og fungerer samtidig som en kvalifisert samarbeidspartner.
Hedensted Maskinfabrik A/S kan fungere som en totalleverandør, og er spesialist på individuelle løsninger som er tilpasset kundenes skiftende behov.

Vi behersker alle produksjonsnivåer - fra konstruksjon og prototypeutvikling til produksjon.
DS/EN 1090-3 sertifisert.

Hedensted Maskinfabrik A/S har gjennom årene bygget opp en stor og lojal kundebase over hele landet. Vi jobber tett med våre kunder for å sikre et optimalt produkt til riktig pris.

Hedensted Maskinfabrik A/S har vært drevet av Erik Burgaard i 35 år. I 2007 kom Kim Andersen og Jens Poulsen inn i ledelsen av selskapet, og et pågående generasjonsskifte ble igangsatt. Både Kim og Jens har i en årrekke vært ansatt i selskapet som arbeidsledere, og kan derved videreføre de egenskaper som Hedensted Maskinfabrik A/S er kjent for.

Hedema A/S
Vejlevej 158
8700 Horsens
Danmark
Org. nr.: DK20004630

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Last opp flere

Bedriftsportefølge

Last opp flere

Send til en kollega

0.031