23948sdkhjf
Del siden

Nord-Lock AS

VI SIKKER BOLTEMONTERINGEN DINE

I 1982 ble den originale Nord-Lock® kilelåsteknologien, som sikrer boltede ledd, utviklet i Nord-Sverige. I dag er vår ekspertise på feltet, samt vårt utvalg av innovative teknologier innen sikring og tiltrekking av boltede ledd, den bredeste på markedet, med produkter som Superbolt™ mekaniske strammere, Boltight™ hydrauliske strammere og Expander® Systems ledaksler.

Hver boltesammenstilling krever en spesifikk fremgangsmåte, og våre erfarne teknikere og boltespesialister er alltid klare til å hjelpe deg. Din kundeopplevelse er avgjørende for oss, og vi vil gi deg all den tekniske støtten, kunnskapen og ekspertisen du trenger for å sikre optimale løsninger og langvarig, problemfri drift.

Nord-Lock skapte den originale låseskiveteknologien som sikrer skrueforbindelser selv når de utsettes for kraftige vibrasjoner og dynamisk belastning. Det er umulig for våre produkter å løsne utilsiktet på grunn av kileeffekten under skruehodet og mutteren.

Hos Nord-Lock Group er kravene til sikkerhet og holdbarhet kompromissløse, og derfor gjennomgår produktene våre bransjens strengeste testsykluser. Våre løsninger er velprøvde og standard hos ledende selskaper i en rekke bransjer.

Vi vet at det kan være en utfordring å finne den mest pålitelige løsningen for dine skrueforbindelser. Nord-Lock Group gjør prosessen enklere ved å tilby livstidsgaranti på alle våre teknologier, slik at du kan føle deg trygg på at du har funnet den beste løsningen for din applikasjon.

Våre høyteknologiske produkter produseres i våre moderne fabrikker i Sverige, Storbritannia, Sveits og USA. Partnerskapet med Nord-Lock Group gir deg tilgang til våre utviklingsavdelinger og ingeniørteam, som tilbyr opplæring og støtte basert på dine behov. Hvis du trenger skreddersydde løsninger, vil våre eksperter veilede deg gjennom designfasen og utføre de nødvendige testene.

Vi betjener industrier over hele verden
Uansett hvor i verden du befinner deg, er vi der for å gi deg råd og veiledning gjennom et regionalt kontor eller teknisk senter. Så du er aldri langt unna den beste løsningen på dine skrueforbindelsesutfordringer. I Norge har vi et regionalt salgskontor i Hønefoss.

Du kan alltid kontakte oss og få et uforpliktende tilbud som passer til dine utfordringer og din virksomhet.

 

Nord-Lock AS
Søndre Torv 1
3510 Hønefoss
Norge
ISO 14001:2015, ISO 9001:2015, TÜV
Finn oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Last opp flere

Bedriftsportefølge

Last opp flere

Send til en kollega

0.047