23948sdkhjf

Air Liquide Norway AS

Air Liquide er verdensledende innen gasser, teknologi og tjenester for industri og helsesektoren. Selskapet er representert i 75 land, har 66 400 ansatte og betjener over 3,8 millioner kunder og pasienter. Oksygen, nitrogen og hydrogen er små molekyler som er grunnleggende for alt liv, materie og energi. De utgjør hjørnesteinene i Air Liquides vitenskapelige arbeid og har vært i hjertet av selskapets aktiviteter siden det ble grunnlagt i 1902.

Air Liquide Danmark A/S er en del av Air Liquide-gruppen. Sammen med våre søsterselskaper i Sverige, Norge og Finland inngår vi i en felles nordisk organisasjon. Dette gjør at vi har ressurser til å tilby våre kunder et meget høyt servicenivå, også på tvers av landegrensene.

Vi hjelper våre kunder å få mest mulig ut av de unike mulighetene for gassteknologi. Fra innledende behovsanalyse, prøvekjøring, installasjon og opplæring til optimal innkjøringsprosess. Vi tilbyr også en rekke tjenester, inkludert servicekontroll og vedlikehold, tilpasset kundenes behov.

Takket være strategisk plasserte produksjonsenheter, vår effektive transportorganisasjon og mer enn 350 salgssteder, leverer vi raskt og sikkert i hele Norden.

Fakta om Air Liquide Norway AS

Adresse
Air Liquide Norway AS
Høje Taastrup Vej 42
2630 Taastrup

Region
Danmark
Hovedstaden
Høje-Taastrup Kommune

Telefon: +47 32 27 41 40

Se nettsiden

Kontaktpersoner

Anna Ringsberg

Send til en kollega

0.125