23948sdkhjf

KSM Group A/S

Hos KSM Group er vi spesialister på kompleks maskinering og produksjon av industrielle metallkomponenter.

Siden 2018 har vi investert over 15 millioner DKK. DKK i ny fabrikk i Polen, nye maskiner i Danmark og styrket organisasjonen og prosessene ved begge fabrikkene. Med disse investeringene ønsket vi å sikre at vi også i fremtiden skal være sterke. Med dette utgangspunktet har KSM Groups eiere en klar vekststrategi i årene som kommer.

Vi vil være den rette leverandøren, og med de mange initiativene kan vi fortsette det nære og tillitsfulle samarbeidet med våre kunder – akkurat som vi ser frem til å gjøre enda flere fremtidige kunder fornøyde i fremtiden.  Vi verdsetter interessen vi møter i markedet for vårt selskap basert på tillitsfull dialog og bred kompetanse.

Ferdigheter
I løpet av nærmere 50 år har vi bygget opp en rekke spesialiteter innen spesielt komplekse sponfjernende CNC-maskinering og sveisede konstruksjoner. Spesialiseringer som gjør oss i stand til å løse de aller fleste oppgaver. For tiden jobber vi blant annet med kunder innen energi, transport, offshore og marin sektor. Likeledes er maskinbyggere i vid forstand innenfor mange bransjer en fast del av kundebasen.

Vi ønsker å gjøre det enkelt for kunden. Derfor kan vi:

  • CNC-maskinerte gjenstander fra 5 kg til 12 tonn og størrelser opp til 3 x 2 x 6 meter
  • Sveisede konstruksjoner opp til 10 meter (krankapasitet 20 tonn)
  • Kompliserte gjenstander med stramme toleranser og mange operasjoner
  • Sandblåsing/maleravdeling og emballasjeproduksjonsavdeling.
  • Teknisk avdeling bestående av ingeniører og teknikere som utarbeider produksjon basert på kundens tegninger, lager dokumentasjon, kjøper inn materialer og legger til rette for gjennomføring av produksjon. Med andre ord: KSM overtar hele oppgaven dersom kunden ønsker det
  • Nøkkelferdige prosjekter: Totalløsninger hvor vi står for innkjøp av materialer, sveising, maskinering, overflatebehandling, montering, sluttfunksjonstest, kvalitetsplan og ev. 3D målerapport
  • Kvalitetssikring etter vår egen og kundens spesifikasjon.

Stor maskinpark og 3D «state-of-the-art» målesenter
I dag har vi en moderne maskinpark i både Danmark og Polen. Vi har et bredt utvalg av maskiner. De fleste av våre maskiner er CNC-styrte, og de manuelt betjente maskinene er alle utstyrt med digitalt måleutstyr, slik at vi til enhver tid kan jobbe etter spesifiserte toleranser. Store og små fag stiller økte krav til et godt datagrunnlag, og med vårt «State of the Art» 3D-målesenter sikrer vi et presist og sikkert grunnlag med full sporbarhet. Vårt målesenter muliggjør 3D-måling med dimensjoner opp til 4 x 3 x 2 meter.

Hvem er vi?
KSM Group er et danskeid konsern med Kurt Sørensen Maskinfabrik A/S som hovedselskap og eier av det polske datterselskapet KSM Poland. All fakturering skjer gjennom det danske selskapet. Konsernet har over 100 ansatte på de 2 lokasjonene i Danmark og Polen. Selskapene i konsernet har internt komplementær kompetanse, slik at konsernet sammen kan levere store komplekse systemleveranser til bransjen.

Fakta om KSM Group A/S

Adresse
KSM Group A/S
Alsvej 12
8940 Randers

Region
Danmark
Midtjylland
Randers Kommune

Telefon: +45 87 11 40 40

Se nettsiden

Kontaktpersoner

Lisbeth Helm-Petersen

Poul Arne Kloster

Send til en kollega

0.125