23948sdkhjf

Prodan A/S

Prodan A/S er en topp moderne maskinfabrikk for metall- og plastbearbeiding, som holder til i en fabrikkbygning på 15.000 m² med full krankapasitet i det sørlige Randers helt til E45. Bedriften er tilrettelagt for både komplekse og enkle oppgaver innen maskinering, sveising, platebearbeiding og tunggodsbehandling. Selskapet håndterer prosjekter av varierende størrelse med deler på 100 gram opp til strukturer som veier over 40 tonn.

Vi kan tilby våre kunder kompetanse innen:

Chipping
Platebearbeiding
Sveising
Bearbeiding av tunge varer
• Montering

Maskinlisten vår finner du her

Som totalleverandør produserer vi varer til en lang rekke formål. Produksjonsapparatet omfatter både tradisjonelle, spesielle og høyteknologiske prosesser for bearbeiding av metall og plast. Vår bredde gjør oss i stand til å fungere som totalleverandør og samtidig inngå som sparringspartner i byggeoppgaver. Vår erfaring har vist oss at vi dermed kan skape størst mulig verdi for våre kunder og oss selv.

Vår kompetanse, ukompliserte samarbeidsform og fleksible produksjonsapparat er en fordel for både danske og utenlandske kunder, som legger vekt på:

• Nære og verdiskapende samarbeidsrelasjoner
• Fleksibilitet
• Kvalitet til konkurransedyktige priser
• Leveringssikkerhet

Vi er sertifisert i henhold til ISO 9001: 2015 (Kvalitet), ISO 3834-2, EN 1090-1, ISO 14001: 2015 (Miljø) og Achilles JQS sertifisert. Vi kan også levere i henhold til PPAP Level 5 standarden.

Hvis du vil vite mer om selskapet vårt, besøk nettsiden vår eller se presentasjonsvideoene våre.

Du kan også følge oss på Facebook og Linkedin

Fakta om Prodan A/S

Adresse
Prodan A/S
Tåsingevej 1
8940 Randers SV

Region
Danmark
Midtjylland
Randers Kommune

Telefon: +45 87 53 85 38

Org. nr.: DK32667678

Se nettsiden

Kontaktpersoner

Heinrich Jacobsen

Per Hastrup

Send til en kollega

0.159