23948sdkhjf

OnRobot A/S

OnRobot er et dedikert, innovativt selskap som spesialiserer seg på Plug & Produce end-of-arm-verktøy som gjør det mulig for produsenter å dra full nytte av samarbeidende roboter.

OnRobots grep og sensorer brukes i mange tradisjonelle industrielle sammenhenger, men takket være den brede brukervennligheten og fleksibiliteten til våre ende-på-arm-verktøy, er det ingen grense for bruken.

Våre løsninger brukes på en rekke områder, for eksempel:

  • Plukking og plassering
  • Maskindrift
  • Pakking og palletering
  • Montering
  • Kvalitetstesting og kvalitetskontroll
  • Overflatebehandling

OnRobot, som ble etablert i 2015, fusjonerte med Perception Robotics og OptoForce 2018. Etter noen måneder til ble Purple Robotics kjøpt opp. I april 2019 kjøpte OnRobot immaterielle rettigheter til Blue Workforce, et dansk selskap som produserte gripere og et visionsystem. OnRobots produktspekter inkluderer nå et bredt spekter av robotverktøy, som: elektriske gripere, kraft-/momentsensorer, vakuumgripere, den prisbelønte Gecko Gripper og verktøyvekslere. Denne nye kombinasjonen av tilbud fra OnRobot gjør det raskere og enklere å automatisere oppgaver, som pakking, kvalitetskontroll, materialhåndtering, maskinvedlikehold, pakking, montering og overflatebehandling. Selskapet planlegger å vokse gjennom ytterligere oppkjøp i årene som kommer. OnRobot har hovedkontor i Danmark, men har også kontorer i USA, Tyskland, Spania, Polen, Kina, Japan, Sør-Korea, Singapore og Ungarn.

For mer informasjon besøk www.onrobot.com

Fakta om OnRobot A/S

Adresse
OnRobot A/S
Teglværksvej 47H
5220 Odense SØ

Region
Danmark
Syddanmark
Odense Kommune

Telefon: +45 53 53 57 37

Se nettsiden

Kontaktpersoner

Colleen Soine

Nikoline Roger Vittrup

Send til en kollega

0.173