23948sdkhjf
Del siden

norelem AB

norelem - Grønt lys for alt du vil gjøre
norelem har produsert og levert deler og komponenter til maskinindustrien i over 65 år. Norelem er opptatt av å utvide sin omfattende produktportefølje og leverer i dag over 100 000 standardkomponenter av høy kvalitet til maskiner og automasjon. Med nye produkter hver måned og garantert raske og pålitelige leveringstider forstår norelem det raske tempoet i verkstedindustrien. I tillegg har norelem 12 avdelinger over hele verden, slik at norelem-teamet kan gi kundene teknisk støtte på stedet, uansett hvor de befinner seg.

I norelems nettbutikk kan kundene når som helst bestille standarddeler på en enkel måte. Her kan kundene også få tilgang til norelems omfattende CAD-data for å sikre effektiv design og betydelige tidsbesparelser ved spesifisering av produkter. norelems CAD-data gjør det enklere å integrere et produkt i designprosessen med enestående nøyaktighet, slik at kundene ikke lenger trenger å tegne komponenter manuelt fra bunnen av.

I tillegg til rollen som produsent og leverandør er norelem ACADEMY selskapets forpliktelse til å forme fremtidens ingeniørfag. ACADEMY er en inngangsport til ekspertkunnskap innen ingeniørarbeid, design og produksjon, og både studenter og erfarne fagfolk kan få tilgang til et vell av nettressurser, tekniske artikler og webinarer, samt booke ACADEMYs ShowTruck for mer praktisk læring.

norelem AB
Wenngarn 443
193 91 Sigtuna
Sverige
Finn oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Last opp flere

Bedriftsportefølge

Last opp flere

Send til en kollega

0.031