23948sdkhjf

FHS Scandinavia ApS

Bærekraftige hygieneløsninger og dekontaminering 24-7.

FHS Scandinavia har 20-års erfaring med å finne løsninger som både økonomisk og miljømessig forbedrer selskapenes mikrobiologiske nivå. Løsningene er basert på dekontaminering ved bruk av UVC -lys, ozon, ionisering og antibakterielt gulv, og alle bidrar til å optimalisere en mer bærekraftig produksjon.

FHS Scandinavia har etablert hygieneløsninger i mer enn 500 selskaper i Norden og har derfor solid erfaring med løsninger som lever opp til de strengere kravene fra politikere, forbrukere og forhandlere.

FHS Scandinavia bruker desinfiseringsmetoder helt uten kjemi - og bruker med andre ord naturens egne løsninger med UV -C lys, ozon, ionisering og antibakterielt gulv for dekontaminering av luft, overflater, rør og CIP, gulv, emballasje og vann og flytende produkter.

Tillegg for eksisterende rengjøring

Løsningene fra FHS Scandinavia er ikke en erstatning for rengjøring, vask og desinfeksjon som utføres i dag, men et "tillegg" for å forbedre de mikrobiologiske resultatene.

Når vi evaluerer et prosjekt, anbefaler vi oftest løsninger som ikke krever en fullstendig ombygging, men bare et supplement til selskapets eksisterende hygiene. Løsninger kan baseres på enten UV-C-lys, ozon, ionisering eller antibakterielt gulv, og kan ofte kombineres med fordel. Og siden våre underleverandører er de ledende spesialistene på hvert sitt område, kan vi sette sammen de mest optimale løsningene for den enkelte bedrift.

Målet vårt er å finne akkurat den løsningen som gjør det mulig å opprettholde det samme bakterietallnivået ved produksjonsstans som selskapet har etter rengjøring. Og dette helt uten kostbar stopp eller begrensning av produksjonsprosessen. Derfor kaller vi hygieneløsninger for dekontaminering 24-7.

Les mer på vår hjemmeside.

Leverandørtjenester

Fakta om FHS Scandinavia ApS

Adresse
FHS Scandinavia ApS
Strandgade 18
5683 Hårby

Region
Danmark
Syddanmark
Assens Kommune

Telefon: +47 90045234

Org. nr.: DK33963440

Se nettsiden

Kontaktpersoner

Bjørn Parelius

Fred M. Sørensen
Avdeling: Norsk
Tittel: Salgssjef Norge
Direkte telefon: +47 900 45 234

Send til en kollega

0.266