23948sdkhjf

Group VH A/S

Group VH A/S er en sertifisert servicepartner for Axial Stamp-enheter fra Bosch Rexroth AG Group. Gjennom direkte tilgang til lagerene på Bosch Rexroth AGs fabrikker kan vi sikre deg en rask levering av alle selskapets komponenter.

Group VH A/S renoverer og monterer opptil 4500 komponenter per år. Vi lagerfører cirka 37.000 varenumre, og er kjent for hastighet, høy kvalitet og leveranser av både standard og individuelle enheter. Leveringstiden kan i spesielle tilfeller reduseres til 24 timer.

Group VH A/S vises på markedet som leverandør til ettermarkedet i form av reparasjon eller montering av nye komponenter, som erstatningsenheter med 100% originale reservedeler, samt sluttprøving av alle enheter.

Litt historie ...
Group VH ble grunnlagt i 1988, som et enkeltpersonforetak, under ledelse og eierskap av Jan Petersen.

På den tiden var ambisjonen å drive et serviceselskap som utførte alle oppgaver innen reparasjon, spyling av slanger - oljeprøver, både mobile og industrielle anlegg innenfor Danmarks grenser. Over tid har selskapet utviklet seg til å bli en viktig aktør i det hydrauliske markedet. Serviceoppgavene i Danmark er nå overlevert til Bosch Rexroth Hvidovre, og Group VH fokuserer på erstatningsenheter og reparasjoner.

Fakta om Group VH A/S

Adresse
Group VH A/S
Glarmestervej 3-5
6710 Esbjerg V

Region
Danmark
Syddanmark
Esbjerg Kommune

Telefon: +45 75 15 30 77

Org. nr.: DK16121444

Se nettsiden

Kontaktpersoner

Tonny Gjettermann

Send til en kollega

0.109