23948sdkhjf

Schmersal Danmark A/S

Schmersal tilbyr systemer og komponenter for maskinsikkerhet, som gir trygge stopp og beskytter både mennesker og maskiner. Sammen med våre kunder jobber vi for å gjøre bransjens arbeidsmiljø tryggere.

Schmersal utvikler og produserer et bredt spekter av sikkerhetsutstyr for maskinindustrien og heisbyggere. Vårt produktsortiment inkluderer løsninger for:

  • Maskinsikkerhet
  • Automatiseringsteknologi
  • Heisteknologi

Du kan lese mer om de individuelle løsningene på nettstedet vårt.

I tett samarbeid med våre kunder vil Schmersal utvikle og produsere sikkerhetskomponenter for å optimalisere sikkerheten og produktiviteten til våre kunder.

Våre produkter øker konkurranseevnen og bidrar til et tryggere arbeidsmiljø.

Schmersal har vært representert som et merke i Skandinavia i over 40 år. I 1994 ble datterselskapet Schmersal Nordiska AB åpnet i Sverige for å skape nærmere kontakt med det nordiske markedet. Med et nytt og høyere servicenivå har selskapet vokst til i dag å omfatte 17 personer i Norden. I 1997 ble det norske kontoret åpnet, og i 2002 ble det danske datterselskapet åpnet i Charlottenlund.

Schmersal Nordiska AB fungerer som det nordiske hovedkontoret. Her er alle administrative, økonomiske og produktansvarlige oppgaver samt konsulenttjenester.

Fakta om Schmersal Danmark A/S

Adresse
Schmersal Danmark A/S
Arnold Nielsens Boulevard 72-74
2650 Hvidovre
Se på kart

Region
Danmark
Hovedstaden
Ballerup Kommune

Telefon: +45 70 20 90 27

Org. nr.: DK26035074

Se nettsiden

Kontaktpersoner

Leo Schytt

Send til en kollega

0.094