23948sdkhjf

Nord-kran AS

Nord-Kran er kjent for å bygge sterke men lette påbygg til tilhenger, lastebil, pick-up , marine og andre bruksområder. Vi leverer en av markedets beste nyttelaster, og er fleksible og løsningsorienterte i vårt arbeid.

Har du spesielle behov, eller trenger en fleksibel løsning? Ta kontakt med oss da vel!

Vi har vært i markedet siden 1974, og har siden da jobbet aktivt for å bygge Nord-Kran til en merkevare med påbygg og kran som en enhet. Vi utvikler oss stadig, og jobber aktivt for å alltid kunne tilby best kvalitet og best service i markedet.

Nord-Kran er et autorisert påbyggerverksted som, i tillegg til lastebilkraner og minikraner, står for alle typer påbygg; fra containerrammer til komplette planpåbygg. Agenturet på Fassi kraner har gitt oss tilgang til et unikt sortiment, fra de aller minst kranene for små pick-uper til de virkelig store "mastodontene" - representert ved F2150RA xhe-dynamic. Vår minste påbyggingsvariant, M10A, er ikke mer enn 34 centimeter bred - mens storegutt F2150RA bygger det mangedobbelte i bredden. Slik kan kundene våre velge mellom rundt 30.000 ulike konfigurasjoner, basert på standardutstyr og tilleggsutstyr for den enkelte kranvariant. Vi leverer kraner fra 1 - 215 t/m.

Nord-Kran er en spesialisert bedrift innen løfteutstyr til lastebiler. Vi importerer de anerkjente italienske Fassi-kranene som bl.a. benyttes av US Army og FN, Tam krokløftere og komprimatorer, Rozzi grabber, klør, rotatorer og demoleringsutstyr, samt Tizmar pallegafler, grabber, rotatorer og klør.

I tillegg har vi eget autorisert påbyggerverksted der vi tar alle typer påbygg, fra containerrammer til komplette planpåbygg. I tillegg til montering står vi for rådgivning og veiledning når det gjelder krantyper, arbeidsområder og priser, samt vedlikehold av alt utstyr vi leverer.

Vi er like opptatt av kompetansen vi besitter etter å ha vært i dette markedet i mer enn 35 år, som av produktene vi leverer. Vår innstilling er at det er jobben som skal løses som er det viktigste - ikke hvilke produkter som benyttes. Eller sagt på en annen måte - man kjøper ikke bormaskin; man kjøper hull! Vi vet hvilke kraner som egner seg til hvilke jobber, hva du måtte trenge av tilleggsutstyr, eventuelle forsterkninger som må foretas, og så videre.

Nord-Kran holder til i moderne lokaler på Gjelleråsen, nærmere bestemt i Industriveien 5, ved Skytta Industriområde.

Fakta om Nord-kran AS

Adresse
Nord-kran AS
Industriveien 5
1481 Hagan

Region
Norge
Viken
Nittedal

Telefon: +47 22 80 34 60

Se nettsiden

Kontaktpersoner

Steinar Nord

Send til en kollega

0.156