23948sdkhjf
Del siden

Klingspor A/S

KLINGSPOR A/S, som har mer enn 30 års erfaring i det nordiske markedet, er leverandør til metallforedlingsindustrien, men også til vindmøllen og andre bransjer.

I mange år har vi samlet mye kunnskap og erfaring innen sliping, saging, avgrading, polering og hjul, både på produkter og arbeidsprosesser. Så vi vet hva som skal til for å løse oppgaven både riktig og effektivt. Vi har fått mye av denne kunnskapen gjennom de mange oppgavene vi har løst i nært samarbeid med både kunder og produsenter. En kunnskap som stadig utvikler seg.

Resultatene kommer ikke av seg selv som krever innsats. Det er det alle våre ansatte vet. De jobber målrettet for våre kunder og legger vekt på våre verdier: tillit - kvalitet - kunnskap - mennesker og engasjement.

Med et stort lager, et bredt produktsortiment og rask levering, kan vi love deg en førsteklasses logistikk. Påviste bestillingsprosedyrer, våre interne lagrings- og transportvalg sikrer optimale leveranser.

KLINGSPOR A/S er mer enn en leverandør av etterbehandling og hjul. Vi tilbyr et bredt program på dette området. Et stort utvalg av kjente kvalitetsprodukter og merker, som i mange år har bevist sin styrke innen håndverk og industri.

Klingspor A/S
Birkemose Allé 2
6000 Kolding
Danmark

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Last opp flere

Bedriftsportefølge

Last opp flere

Send til en kollega

0.032