23948sdkhjf

Robotic Innovation

Robotic Innovation designer og integrerer neste generasjons mobile robot-løsninger.

Robotic Innovation leverer neste generasjons mobile robot-løsninger for å håndtere transport og logistikk i næringsbygg og industri. Konseptet som tidligere ble kalt “Smart Guide”, innså de var for generisk. De ønsket noe som folk husket og kunne kjenne seg igjen i. Derfor ble #AlexisTheRobot skapt, for enklere å dra kjennskap på roboten og produktet.

Robotic Innovation drives av innovativ tankegang og fokuserer på å utvikle nye tekniske løsninger som kan brukes innenfor et bredt spekter av applikasjoner.

Kompetansen gir grunnlaget til å forstå problemstillinger og arbeide frem nye løsninger som kan gagne nettopp din virksomhet. De leverer en totalløsning hvor vi tar ditt prosjekt fra idé til integrasjon i bygg. Etterfølgende leverer vi service og oppfølging av prosjektet.

Forholdsvis trenger kundene til Robotic Innovation kun å forholde seg til én leverandør og de skreddersyr en løsning til din bedrift.

Teamet har bred erfaring fra olje og gass, industri og næringsbygg. Dette har gitt et fundament hvor de bruker kjent teknologi til å utarbeide nye løsninger.

Etter mange år i bransjen har Robotic Innovation bygget opp et nettverk av samarbeidspartnere som holder fokus på kvalitet og kost, og som de vet leverer varene som avtalt.Fakta om Robotic Innovation

Adresse
Robotic Innovation
Orstadvegen 128 A
4353 Klepp Stasjon
Se på kart

Region
Norge
Rogaland
Klepp

Telefon: +47 913 22 107

Se nettsiden

Kontaktpersoner

Annette Anfinnsen
Direkte telefon: +47 913 22 107

Send til en kollega

0.08