23948sdkhjf
Del siden

Staubo Elektro Maskin AS

Staubo Elektro-Maskin AS (SEM) ble etablert i 1959, med produksjon av ulike elektromekaniske komponenter som virksomhetsområde.

Allerede tidlig på 80-tallet introduserte SEM et alternativ til tradisjonelle åpne blybatterier: det ventilregulerte blybatteriet. Dette resulterte i at vi som første leverandør i Norge leverte VRLA back-up batterier til olje- og gassindustrien, det vil si Gullfaks prosjektene. Denne satsingen på olje- og gassindustrien gjorde at SEM ble ISO-sertifisert allerede på 80-tallet.
Salget av batterier førte SEM videre inn i det maritime markedet, og firmaet bygde opp en høy ekspertise innen maritim strømforsyning på 90-tallet. Det ble som en følge av dette gjort en utvidelse av produktporteføljen med produkter som batteriladere, omformere, UPS og generatorer.

Samtidig satset SEM også mot det elektromekaniske markedet og maskinbyggerindustrien med utvidet produktportefølje og økt kompetanse i avdeling Motion med sine DC- minimotorer.
SEM har i dag 13 ansatte og har siden 2012 vært en del av Addtech konsernet. Innen Addtech konsernet inngår SEM i Celltech Nordic, en allianse av de ledende batterileverandørene i Norden. Alliansen leverer både standardbatterier, samt utvikling og egenproduksjon av skreddersydde batteripakker ved våre fabrikker i Kina og Sverige. 

Vi har den riktige kompetansen og erfaringen til å guide deg fra tidlig fase til avsluttende prosess, fra forespørsel til sluttresultat.

Staubo Elektro Maskin AS
Bjørnerudveien 12C
1266 Oslo
Norge

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Last opp flere

Bedriftsportefølge

Last opp flere

Send til en kollega

0.048