23948sdkhjf

Drammen Liftutleie AS

Drammen Lift Utleie AS er en totalleverandør av maskiner og utstyr til bygg- og anleggsbransjen, håndverksbedrifter, samt privat og offentlig sektor. Bedriften holder til i Holmestrandsveien 98 i Kobbervikdalen samt at den også er lokalisert på Skrubbmoen 12 i Kongsberg under Drammen Lift avd Kongsberg, Ole Deviksvei 26 i Oslo under Drammen Lift Utleie avd Oslo og på Borgeskogen 41 i Stokke under Drammen Lift Utleie avd Vestfold.

Drammen Lift Utleie AS ble etablert i 1985 som et kombinasjons- fasadefirma og liftutleier med 1 lift og 1 mann. Etter 25 år i bransjen flyttet firmaet i 2010 inn i nye trivelige lokaler i Holmestrandsveien 98 og har blitt en betydelig aktør i utleiebransjen. Drammen Lift Utleie AS er landsdekkende, med hovedfokus på Østlandet, og leverer utstyr i hele landet med egen logistikkavdeling. Bedriften har i dag over 50 ansatte fordelt på 4 avdelinger.

Drammen Lift Utleie AS har i dag ca 3000 utleieenheter fordelt på ca 750 lifter, trucker og teleskoptrucker, gravere fra 1-25 tonn, minikraner, mobile brakker og containere samt bygg- og anleggsutstyr. I tillegg tilbys et bredt utvalg av byggvarme med forskjellige driftsmuligheter og ulik kapasitet. Bedriften operer på landsbasis med våre underbrolifter, jernbanelifter og fjellborutstyr.

Drammen Lift Utleie AS har som mål å være en god lokal partner for bedrifter og er kjent for god kvalitet i alle ledd.

Fakta om Drammen Liftutleie AS

Adresse
Drammen Liftutleie AS
Holmestrandsveien 98
3036 Drammen
Se på kart

Region
Norge
Buskerud
Drammen

Telefon: +47 32 26 02 80

Kontaktpersoner

Jack Wilem

Send til en kollega

0.091