23948sdkhjf

AVENTICS

Om Emerson
Emerson (NYSE: EMR), med hovedkontor i St. Louis i den amerikanske delstaten Missouri er et globalt teknologi- og teknikkselskap, og tilbyr kundene innovative løsninger for industrielle, kommersielle og private bruksområder. Forretningsområdet Emerson Automation Solutions støtter andre selskaper i prosess-, hybrid- og diskret produksjon med å maksimere produksjonen, beskytte personalet og miljøet samt optimalisere energi- og driftskostnader. Bedriftsområdet Emerson Commercial and Residential Solutions hjelper med å fremme menneskers livskvalitet og helse, beskytte matvarekvalitet og -sikkerhet, øke energieffektiviteten og danne en bærekraftig instrastruktur.
Gå til https://www.emerson.com/no-no/automation-solutions for mer informasjon.


Om AVENTICS
Aventics er en ledende produsent av pneumatiske komponenter og pneumatiske systemer samt spesialtilpasninger. Som spesialist innen pneumatikk produserer selskapet produkter og tjenester for industriell automatisering med fokus på Commercial Vehicles, Food & Beverage, Railway Technology, Life Sciences, Energy og Marine Technology.

Takket være elektronikkintegrering, bruk av fremtidsrettet materiale og fokus på aktuelle områder som maskinsikkerhet og industri 4.0, er Aventics virkelig i forkant når det gjelder brukervennlighet og intelligent teknologi.

Aventics har over 150 års erfaring innen pneumatikk, og sysselsetter ca. 2000 ansatte over hele verden. I tillegg til fabrikker i Tyskland, Frankrike, Ungarn, USA og Kina er selskapet representert i over 100 land med egne salgsorganisasjoner og forhandlere. Aventics er sertifisert i henhold til ISO 9001 og ISO/TS 16949 for kvalitet, ISO 14001 for miljøstyringssystem og ISO 50001 for energistyringssystem.
Du finner mer informasjon på www.aventics.com

Fakta om AVENTICS

Adresse
AVENTICS
Kveldroveien 7
1407 Vinterbro
Se på kart

Region
Norge
Akershus
Ås

Telefon: +47 64 91 80 40

Se nettsiden

Kontaktpersoner

Björn Lindberg
Tittel: Technical Manager, Nordics
Direkte telefon: +46 010-510 92 13

Christian Sjöberg
Avdeling: AVENTICS AB
Tittel: Marketing Manager - Nordics
Direkte telefon: +46 0706674166

Send til en kollega

0.123