23948sdkhjf

Kapema A/S

Kapema ble stiftet i 2004 og er en kompetent og pålitelig leverandør av maskiner til metallindustrien. Utover kjøp og salg av nye og brukte maskiner tilbyr vi alle former for service og automatisering på både nye og eksisterende maskiner. 

Bransjens bredeste produktsortiment, omfattende lagring av både maskiner og reservedeler samt en serviceorganisasjon med bred faglig kompetanse gjør Kapema til en attraktiv samarbeidspartner for alle grener i metallindustrien og er i dag én av Skandinavias ledende virksomheter innenfor salg og service av maskiner til metallindustrien. 

Med konstant fokus på utvikling, tette relasjoner og nytenkning, er Kapema i fortsatt ekspansjon og produktsortimentet omfatter et stort antall representasjoner av verdens mest kjente og respekterte produsenter. Vår store utstilling i Danmark er altid åpen for demonstrasjoner av enhver form for maskineri til alt fra platebearbeiding som skjæring. Salgsavdelingen består av Danmarks mest erfarne og profesjonelle produktspesialister, alle med mange års erfaring innenfor salg og rådgivning innenfor produksjonsutstyr til metallindustrien. 

Vi tilbyr markedets mest komplette setup og leverer turnkey-løsninger, hvor vi:
- Avdekker kundens behov
- Leverer og installerer maskinene
- Avholder kurs
- Gjør service på maskinparken

Fakta om Kapema A/S

Adresse
Kapema A/S
PB 342 Sentrum
0101 Oslo
Se på kart

Region
Norge
Oslo

Telefon: +45 96188700

Org. nr.: NO920641148

Se nettsiden

Kontaktpersoner

Kristian Mortensen
Direkte telefon: +45 96188705

Søs Nielsen
Direkte telefon: +45 96188700

Send til en kollega

0.122