23948sdkhjf

Norsk Coating AS

Norsk Coating AS ble etablert i 1993 og driver med overflatebehandling på ulike objekter i klimastyrte haller på Kvithyll i Rissa kommune.

Pr. i dag overflatebehandler vi for våre kunder følgende objekter: Sylindre, aggregat, akkumulatorer, spoleapparat, ventilblokker, maskinrammer, sensorsutstyr for oljeledninger, deler til forsvaret og diverse landbruksutstyr

Sylindre utgjør det største volumet. Disse varierer fra de minste som veier under 1 kg og opp til de største som veier opp til 35 tonn. Diameteren varierer fra 40  til 800 mm og slaglengden kan være opp til 13 meter.

Påkjenningen utstyret vil bli utsatt for varierer fra oppbevaring i tørre bygninger til røff bruk i tøft offshore miljø.

Tjenester
Vi overflatebehandler alt fra aggregat til ventilblokker. Overflatebehandling av sylindre er vår mest populære tjeneste. Sylindrene varierer fra 1 kg til 35 000 kg.

Erfaring
Vi har drevet med overflatebehandling i klimastyrte haller på Kvithyll i Rissa kommune siden 1993. Vi er en av de beste på overflatebehandling i Norge.

Gjennom vårt samarbeid med Servi Group AS kan vi også tilby kontroll av sveis med de fleste kjente NDT metoder utført av NDT operatører iht. ISO 9712. Vi kan tilby sveising etter tredjeparts godkjente prosedyrer iht. ISO15614-1, utført av sertifiserte sveisere iht. 9606-1 på de fleste materialer innenfor karbonstål, og rustbestandige materialer inklusive duplex og superduplex. Der hvor det er et behov kan vi få utført trykktest / funksjonstest av dine produkter og utføre de fleste typer av målekontroll med kalibrert måleutstyr. Alle disse tjenestene kan leveres med full dokumentasjonspakke fra vår samarbeidspartner som har lang erfaring med leveranser til offshore og subsea.

Vi kan leie ut Frosio inspektører Level III og fagpersonell på prosjekt eller timebasis.

Vi har også et samarbeid med yrkesopplæringsnemnda for gjennomføring av fagprøver i overflatebehandling her hos oss.

Fakta om Norsk Coating AS

Adresse
Norsk Coating AS
Kvithyllveien 193
7100 Rissa
Se på kart

Region
Norge
Sør-Trøndelag
Rissa

Telefon: +47 73 85 85 50 - 412 28 903

Org. nr.: NO967105805

Se nettsiden

Kontaktpersoner

Stian Mikalsen
Avdeling: Salg / markedsføring
Tittel: Salg / markedsføring
Direkte telefon: +47 41228903

Send til en kollega

0.167