23948sdkhjf
Del siden

Morten Authen AS

Morten Authen AS er norsk representant for Tierra Tech, Brulin, Biox, Aqua Clean, Teknox, Rösler og RS Pro Finishes.

Vår spesialitet er rengjøring ved hjelp av ultralyd som overgår de fleste andre metoder for overflaterengjøring uten mekanisk slitasje. Vi leverer ultralydvaskere og kjemi, men tar også på oss rengjøringsoppdrag fra hele landet. Vi utfører også "Proof Of Concept" jobber for testing og demonstrasjon av ultralyd som metode, samt valg av riktig kjemi for oppgaven. Ultralydvaskerne produseres i Spania av Tierra Tech og er en av de mest innovative på markedet, både hva gjelder effektivitet, støy og løsninger.

Vi er norsk og svensk representant for Brulin som er en av USAs mest anerkjente produsenter av kjemi for fly- og romfart, industri, forsvar, med mer. Vi lagerfører hele porteføljen som er godkjent iht. REACH (EU) og norske særregler. Produktene til Brulin anses å være de mest effektive og miljøvennlige produktene på markedet, både for bruk i ultralydvaskere, delevaskere og dampavfettingsmaskiner.

Basert på den brede porteføljen til Brulin, tilbyr vi også tradisjonelle spray delevaskere produsert i Finland av Aqua Clean. Vi leverer både 1, 2 og 3 stegs maskiner i forskjellige størrelser, samt skreddersøm.

Videre er vi norsk representant for Biox LTD som har utviklet en svært miljøvennlig og effektiv syre som fungerer utmerket godt på kalk, irr og rust. Godkjent av NATO for rengjøring av dykkerutstyr.

Ta kontakt med oss for ditt rengjøringsproblem! :)

 

Morten Authen AS
Torperåsveien 16
1852 Mysen
Norge
Org. nr.: NO997585798
Finn oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Last opp flere

Bedriftsportefølge

Last opp flere

Send til en kollega

0.032