23948sdkhjf
Del siden

Miko Marine AS

Miko Marine AS ble grunnlagt i 1996 på ideen om å bruke en magnetisk patch for å stoppe sjøvann som lekker inn i et flytende fartøy, eller for å stoppe olje som lekker fra fartøyet til sjøen.

Magnetlappen, kalt Miko Plaster®, har siden blitt levert til flere hundre klienter over hele verden, både i nødsituasjoner, som forebyggende tiltak for å øke beredskapen og for planlagte undervannsoperasjoner som inspeksjoner i vann.

Miko Plaster® har blitt utviklet til flere undertyper på lik linje med at nye verktøy har blitt introdusert, deriblant serien Miko Permanente Magneter og Miko Anker Magneter. Miko Plaster®, magneter og tilleggsverktøy som kreves for installasjon tilbys i sett montert for forskjellige formål. Kit'ene er ferdigpakket og lagret klare til å sendes hvor som helst i verden når som helst.

Med betydelige satsing på forskning og utvikling utvider vi kontinuerlig vårt utvalg av produkter og tjenester i den marine industrien. Moskito er det nyeste tillegget, et banebrytende verktøy designet for oljetømmingsoperasjoner.som nye løsninger på eksisterende problemer.

Med 17 års erfaring rundt bruken av Miko Plaster® og et stort nettverk av bergingsmestere, dykkere og ekspertrådgivere, kan vi støtte våre kunder med operasjonelle tjenester i henhold til behovene til hver enkelt kunde.

Miko Marine AS er sertifisert i henhold til ISO 9001: 2015 og ISO 14001: 2015

Miko Marine AS
Vollsveien 4
1366 Lysaker
Norge
Org. nr.: NO977085403
Finn oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Last opp flere

Bedriftsportefølge

Last opp flere

Send til en kollega

0.031